Χάρτης αμερικανοποίησης του ελληνικού προτεκτοράτου επί ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ

Κανένα σχόλιο

Του Κώστα Ντουντουλάκη

Ούτε καν η χούντα,ούτε καμιά άλλη (πλην του νατοϊκότερου του ΝΑΤΟ προδοτικού στα πάντα ΣΥΡΙΖΑ) ελληνική κυβέρνηση, ακόμα και επί “ψυχρού πολέμου”, δεν είχε δώσει τόσες βάσεις, τόση θερμοπολεμική και οικονομική ασυδοσία στους φονιάδες των λαών!!!!

ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟΥ

"Sponsored links"

Ο Αμερικανός Πρέσβης στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ μιλώντας στη Σχολή Εθνικής Άμυνας (ΣΕΘΑ) ανέφερε: «Θεωρούμε ότι η θέση της Ελλάδας είναι κρίσιμη και μοναδική στον κόσμο, και ειδικότερα κατά μήκος του νότιου μέρους της Ευρώπης»

Για να το πετύχει αυτό σε μόλις 3 χρόνια οι ΗΠΑ σε συνεργασία με την αμερικανόδουλη κυβέρνηση κατόρθωσε ότι δεν έγινε τα τελευταία 70 χρόνια, να πιστοποιηθεί ότι τα Ελληνικά συμφέροντα είναι κοινά μόνο με αυτά των Αμερικανών.

Ο αριστερός Τσίπρας απο το ”έξω οι βάσεις του θανάτου και φονιάδες των λαών” περνάει στην αμερικανοποίηση ελληνικών ναυπηγείων (Σκαραμαγκα, Σύρου, κλπ), λιμανιών (Θεσσαλονίκης, Αλεξανδρούπολης), αγωγοί φυσικού αερίου, νέες βάσεις…κλπ. Αντιλαμβάνεται και ο πιο αδαής πολίτης, ότι το ξεπούλημα της Μακεδονίας δεν έγινε τυχαία και δεν είναι ασυνάρτητο με την εκχώρηση στρατηγικών ελληνικών asset σε αμερικανικά συμφέροντα..

Δεν διατίθεται αυτόματο εναλλακτικό κείμενο.

Στα : Θεσεις

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις