Χανιά: Έκοψε στύλος της ΔΕΗ στο Φωτακαδο – Κρέμεται στύλος του ΟΤΕ στα Καμισιανά

Κανένα σχόλιο

Οι στύλοι της ΔΕΗ στέκουν για δεκαετίες δίχως να έχουν αλλαχθεί ή να γίνεται η απαραίτητα συντήρηση. Έτσι, είναι λογικό, ότι τα προβλήματα πολλαπλασιάζονται. Όπως αυτά που παρουσιάστηκαν στο Φωτακαδο, όπου κόπηκε στα δύο ενώ τα καλώδια είχαν ρεύμα.

Ο Αντιδήμαρχος Πλατανιά Γιώργος Καλαϊτζάκης αναφέρει:

Περιμένοντας τη ΔΕΔΔΗΕ από τής 6 ώρα μήν γίνει κανένα ατύχημα στην περιοχή Φωτακαδο διασταύρωση για Κολύμπα … Τελικά πήγε η ΔΕΔΔΗΕ έκοψε το ρεύμα αλλά τον βλάκα που τους ενημέρωσε και καθόταν εκεί προκειμένου να μη γίνει κανένα ατύχημα δεν τον ενημέρωσε. Φαίνεται ότι για αυτούς τα τηλέφωνα είναι ακριβά εννοώ για μας που για να τους ενημερώσουμε για τις βλάβες που έχει το δίκτυό τους πρέπει να πληρώσουμε και από πάνω είναι νομίζουν φτηνά ντροπή τους

"Sponsored links"

Να σημειώσουμε ότι παρόμοιο πρόβλημα παρουσιάζεται και στην περιοχή των Καμισιανών όπου στύλος του ΟΤΕ έχει κρεμάσει:

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις