Χανιά: Δικαστής επιτέθηκε και έστειλε στο νοσοκομείο δικηγόρο για υπόθεση ηλικιωμένης που της κάνουν έξωση από το σπίτι της

Κανένα σχόλιο

Ένα περιστατικό που δεν έχει καταγραφεί ξανά διαδραματίστηκε σήμερα το μεσημέρι στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων, μεταξύ δικηγόρου και δικαστή.

Όπως πληροφορηθήκαμε, πολύ γνωστή δικηγόρος βρέθηκε στο γραφείο Ειρηνοδίκη σχετικά με υπόθεση ηλικιωμένης η οποία αντιμετώπιζε τον κίνδυνο έξωσης από το σπίτι που διαμένει.

Δίχως να έχει διευκρινηστεί τι ακριβώς συνέβη, αντί να βρεθεί μία λύση για την ηλικιωμένη, υπήρξε ένταση μεταξύ δικηγόρου και δικαστή με αποτέλεσμα ο δικαστής να σπρώξει τη γνωστή δικηγόρο και αυτή να πέσει στο πάτωμα τραυματίζοντας το πίσω μέρος της κεφαλής και χάνοντας τις αισθήσεις της.

"Sponsored links"

Η δικηγόρος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Χανίων όπου εξετάστηκε από γιατρό, ενώ έγινε και αξονική τομογραφία. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η υγεία της δεν εμπνέει ανησυχία.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι, σύμφωνα με πληροφορίες, και στο παρελθόν έχουν υπάρξει παράπονα για την συμπεριφορά του εν λόγω δικαστή όμως ποτέ δεν υπήρξε τέτοια βίαιη αντίδραση.

Για το περιστατικό πάντως είναι ενήμερος και ο Δικηγορικός Σύλλογος Χανίων με τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Ιωάννη Δασκαλάκη να δηλώνει στον “Α.τ.Κ”:

“Ένα περιστατικό πράγματι συνέβη στο Ειρηνοδικείο, μεταξύ Ειρηνοδίκη και συναδέλφου. To επεισόδιο το καταδικάζουμε. Θα ζητήσουμε την διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για να διαπιστώσουμε τι ακριβώς συνέβη.”

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, ούτε η οικογένεια της δικηγόρου πρόκειται να μείνει άπραγη αφού θεωρούν ότι το περιστατικό είναι πολύ σοβαρό και από καθαρή τύχη δεν αποδείχθηκε μοιραίο.

To ζήτημα βεβαίως που τίθεται είναι, αν ένας δικαστής φέρεται βίαια σε μία διαφωνία που έχει με μία δικηγόρο προκαλώντας τραυματισμό, τι είδους παράδειγμα δίνει αυτή η συμπεριφορά στους πολίτες;

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις