Χανιά: Να δούνε πρώτα τη δική τους ευθύνη για τους θανάτους τους, αναφέρεται στο κάλεσμα για ίδρυση σωματείου ντελιβεράδων

Κανένα σχόλιο

Κείμενο δόθηκε στη δημοσιότητα για την ίδρυση σωματείου διανομέων στα Χανιά μετά και τα θανατηφόρα ατυχήματα. Αν προκαλεί κάτι εντύπωση στο κείμενο του καλέσματος είναι ότι ζητά από τους διανομείς να δουν πρώτα τη δική τους ευθύνη, καλώντας τους να φορούν κράνος, να μην παιρνούν με κόκκινο, να μην τρέχουν “του σκοτωμού”.

Η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου στη μεγάλη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου στις 09.00 και στις 19.00

Διαβάστε τι αναφέρεται:

"Sponsored links"

“ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΡΏΤΑ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ

Κανένας χωρίς κράνος.

Κανένας με Κόκκινο.

Κανένας να μην τρέχει του Σκοτωμού.

Κανένας με το κινητό στο χέρι.

Ελπίζοντας να το κάνουν και όλοι οι άλλοι οδηγοί αυτής της πόλης …

Υπάρχουμε!!!

Και είμαστε πολλοί ας ενωθούμε μήπως μας δούνε διαφορετικά επιτέλους..

Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019

"Sponsored links"

Όλοι στην Μεγάλη Αίθουσα του Εργατικού Κέντρου…

Ώρες 09:00 KAI 19:00”

Μετά και τον δεύτερο θάνατο ντελιβερά μέσα σε λίγες μέρες, σχετική ανακοίνωση έδωσε στη δημοσιότητα και το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Χανίων.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις