Χανιά: Σύλληψη μητέρας μαθητή για υποκίνηση της κατάληψης στο Γυμνάσιο Βουκολιών

Κανένα σχόλιο

Μία μάνα μαθητή στο Γυμνάσιο Βουκολιών συνελήφθη αφού αναγνωρίστηκε ως η υποκινήτρια της κατάληψης που έγινε στο σχολείο νωρίς το πρωί.

Η σύλληψη έγινε αφού πρώτα η διευθύντρια του Λυκείου και ο Διευθυντής του Γυμνασίου Βουκολιών είχαν προχωρήσει σε μήνυση ενώ πέραν της υποκίνησης σε κατάληψη κατηγορείται για εξύβριση καθηγητών καθώς και για καθεμπόδιση μαθητών από τη χρήση της μάσκας.

Για την υπόθεση θα καταθέσει αύριο στον Εισαγγελέα όπως θα καταθέσουν και εκπαιδευτικοί του σχολείου.

"Sponsored links"

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης