Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής: Ανοιχτό το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ – Να κάνουν την αυτοκριτική τους

Κανένα σχόλιο

Ανοικτό το ενδεχόμενο, συνεργασίας του Κινήματος Αλλαγής, με τον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, άφησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη στον Ελλαδα 943, ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, κ. Παύλος Χρηστίδης.

Ο κ. Χρηστίδης, τόνισε οτι το ΚΙΝΑΛ, όποτε χρειάστηκε και έκρινε ότι είναι προς το συμφέρον της χώρας, στήριξε τις επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης. Άλλωστε όπως είπε, σε αρκετές περιπτώσεις, είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στον συνδικαλιστικό τομέα υπήρξαν συνεργασίες και πάνω σε αυτή την βάση, δεν απέκλεισε, ο κ. Χρηστίδης, το ενδεχόμενο και άλλων συνεργασιών.

Όσο για την χθεσινή συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών, στο Divani Caravel, με τον  Αλέξη Τσίπρα την χαρακτήρισε «μία από τα ίδια». Καλώντας παράλληλα τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, να κάνει την αυτοκριτική του για τα 4,5 χρόνια της κυβέρνησής του, αλλά και τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι αφορά τον Ανδρέα Παπανδρέου.

"Sponsored links"

topontiki.gr

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις