Χώμα από το Ακρωτήρι της Σπάθας στη μακρινή Αυστραλία για τη Μάχη της Κρήτης

Κανένα σχόλιο

Στο πλαίσιο των κεντρικών εκδηλώσεων για την Επέτειο της Μάχης της Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση μνήμης, στις 11:00 το πρωί της Πέμπτης, στο Κολυμβάρι στο Μνημείο των Ευελπίδων .

Στη συνέχεια,  σε παράπλευρη εκδήλωση που θα γίνει στην Ο.Α.Κ, στις 12:00 το μεσημέρι, ο Δήμαρχος Πλατανια Γιάννης Μαλανδράκης σε ειδική τελετή θα παραδώσει στον στρατιωτικό ακόλουθο της Αυστραλίας στην Ελλάδα, Πλοίαρχο Τimothy Βyles RAN AKAM χώμα  που συλλέχθηκε από το ακρωτήριο της Σπάθας, σε ανάμνηση ιστορικού γεγονότος που έλαβε χώρα στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή.

Την τελετή  διοργανώνει ο Δήμος Πλατανιά  και η V Μεραρχία Στράτου .

"Sponsored links"

Χώμα από το Ακρωτήρι της Σπάθας στη μακρινή Αυστραλία!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις