Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων για τα γεγονότα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων

Κανένα σχόλιο

Και ο Δήμος Χανίων πήρε θέση μέσω ψηφίσματος για τα γεγονότα στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων. Η απόλφαση ελήφθη κατά πλειοψηφία ενώ απουσίαζε λόγω οικογενειακού προβλήματος ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΤΑΡΣΙΑ στα Χανιά” Σεραφείμ Ρίζος.

Στο ψήφισμα αναφέρεται ότι το δημοτικό συμβούλιο “καταδικάζει τον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο ομάδα ακραίων στοιχείων την Πέμπτη 4-6-2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων διέκοψε τη διαδικασία ανοιχτού διαλόγου της “Πρωτοβουλίας για την Παιδεία και την Οικονομία”

Αναλυτικά επισημαίνονται τα εξής:

"Sponsored links"

«Δε συμφωνώ ούτε με μια λέξη από όσα λες, αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη, το δικαίωμά σου ελεύθερα να λες όσα πρεσβεύεις».

Βασισμένη σε αυτήν την αρχή η Δημοκρατία προχωράει.

Δυστυχώς στην πόλη μας κάποιοι που αυτοπροσδιορίζονται ως φύλακες της Δημοκρατίας επιθυμούν την επιστροφή σε σκοταδιστικές νοοτροπίες.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων καταδικάζει τον αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο ομάδα ακραίων στοιχείων την Πέμπτη 4-6-2015 στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων διέκοψε τη διαδικασία ανοιχτού διαλόγου της “Πρωτοβουλίας για την Παιδεία και την Οικονομία”.

Ενέργειες αυτού του είδους δεν έχουν θέση στην πόλη μας”.

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις