Ψήφισμα της Γεν. Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ: Καταδίκη της αστυνομικής επιχείρησης εκκένωσης της κατάληψης Rosa Nera

Κανένα σχόλιο

Ψήφισμα της Γεν. Συνέλευσης των Προέδρων των ΕΛΜΕ:

Η Γενική Συνέλευση των Προέδρων των ΕΛΜΕ καταδικάζει την αστυνομική επιχείρηση εκκένωσης της κατάληψης Rosa Nera στα Χανιά.

Η κατάληψη ξεκίνησε να λειτουργεί πριν 16 χρόνια σ’ ένα εγκαταλειμμένο του Πολυτεχνείου Κρήτης και ανεξάρτητα από τη γνώμη που έχει κανείς για τη μορφή και το περιεχόμενο της, έχει πλούσια κοινωνική και πολιτιστική συνεισφορά.

"Sponsored links"

Η παράδοση ενός ιστορικού χώρου, όπως ο Λόφος Καστέλι, στο ξενοδοχειακό κεφάλαιο και τη μετατροπή του σε ένα ακόμη πολυτελές ξενοδοχείο θα αποκλείσει μεγάλο μέρος Χανιωτών από την πρόσβαση στην περιοχή.

Να σημειώσουμε ότι η προσέγγιση στο χώρο ήταν ελεύθερη και φιλοξενούνταν αρκετοί άστεγοι.

Από τη Γ.Σ. των Προέδρων των ΕΛΜΕ

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις