«Όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή τη μικρή χώρα κύριε Μόσιαλε»: O Πολάκης απαντά

Κανένα σχόλιο

Απάντηση σε «ειρωνική» -όπως τη χαρακτήρισε- ανάρτηση του καθηγητή Ηλία Μόσιαλου προς το πρόσωπό του, αναφορικά με μονοκλωνικά φάρμακα έδωσε ο Παύλος Πολάκης.

«Έγραψε χθες ο κυριος Μόσιαλος μια ειρωνική και καλά ανάρτηση, υπονοώντας απάντηση σε μενα για αυτά που είπα για την αναγκαιότητα εξασφάλισης και για τους ασθενείς στη χώρα μας των δυο θεραπειών που έχουν πάρει έκτακτη έγκριση από τον FDA!

Επειδή η σχέση του κυρίου Μόσιαλου με τη μάχιμη βαρειά κλινική ιατρικη είναι σε θεωρητικό επίπεδο, παραθέτω ως απάντηση στην ανάρτηση του τη συνέντευξη του καθηγητή κλινικής Φαρμακολογίας του ΑΠΘ κυρίου Δημήτρη Κούβελα άνευ σχολίων γιατί θα ξεφύγω …..

"Sponsored links"

Όλοι γνωριζόμαστε σε αυτή τη μικρή χώρα κύριε Μόσιαλε… Πως ξεκινήσαμε και που και πως φτάσαμε….», έγραψε ο Παύλος Πολάκης.

Στα : Ελλαδα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις