Όταν η γηραιότερη μαντιναδολόγος της Κρήτης συνάντησε τη 93χρονη μικρή της αδερφή

Κανένα σχόλιο

Μια ιδιαίτερη συνάντηση είχαν δύο υπέργηρες αδερφές στην Κρήτη που μετά από καιρό και είδαν ξανά από κοντά η μία την άλλη.

Οι δυο γυναίκες, η γιαγιά Μελανθία 107 ετών -που σημειωτέων είναι και η γηραιότερη μαντιναδολόγος της Κρήτης- και  η αδελφή της Ευθυμία 93 ετών,  ζουν σε διαφορετικά χωριά, η μια στο Μαγαρικάρι και η άλλη στη Φανερωμένη.

Με πρωτοβουλία του εγγονού της γιαγιάς Μελανθίας ωστόσο οι δυο γυναίκες έσμιξαν ξανά, θυμήθηκαν τα παλιά ενώ είπαν και μαντινάδες…

"Sponsored links"

Για την ιστορία, η γιαγιά Μελανθία και η η Γιαγιά Ευθυμία έχουν ακόμα μια αδερφή, την Ανδρονίκη 102 ετών που όμως έλειπε από τη συνάντηση…

φωτογραφία-βιντεο iefimerida.gr

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
ΚΡΗΤΗ FM 101.5 live
διαφημίσεις