​Βορίδης: “Ο μισός είμαι Σφακιανός”​

Κανένα σχόλιο

Μετά από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που είχε ως Υφυπουργό Υγείας τον Σφακιανό Παύλο Πολάκη φαίνεται πως και αυτή η κυβέρνηση έχει Σφακιανό Υπουργό.

Πρόκειται για τον Μάκη Βορίδη ο οποίος με σημερινή του δήλωση αποκάλυψε ότι ο μισός είναι Σφακιανός!

Πριν προβεί στις πολυπόθητες ανακοινώσεις του, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης αποκάλυψε την κρητική καταγωγή του.

"Sponsored links"

Την… ασίστ του την έδωσε ο δήμαρχος Ιεράπετρας Θεοδόσης Καλαντζακης, τονίζοντας ότι ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα πρέπει να είναι από την Αθήνα για να είναι και αμερόληπτος. “Παλιότερα είχαμε υπουργούς που έκαναν έργα μόνο στην βόρεια Ελλάδα. Κι εμείς εδώ στην Κρήτη και ειδικά στην Ιεράπετρα έχουμε να δούμε σοβαρό έργο εδώ και 50 χρόνια. Για αυτό και λέω ότι ο Υπουργός πρέπει να είναι από την Αθήνα, για να είναι αμερόληπτος” σημείωσε ο κ. Καλαντζακης, για να απαντήσει ο κ. Βοριδης:

Καλά εγώ δεν μπορώ να είμαι 100% αμερόληπτος, γιατί ο μισός είμαι Σφακιανος!

Στα : Τοπικα

Το αρθρο δημοσιευτηκε απο τον/την:

Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Η απάντησή σας

Το email σας δεν δημοσιεύεται.

Διαβάστε επίσης
διαφημίσεις