13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Άμεση παρέμβαση της δικαιοσύνης

Ημερομηνία:

Μάστιγα για την περιοχή –παρά τις αντιδράσαεις και τις καταγγελίες μας– χρόνια τώρα, έχει καταντήσει συγγενής συνεργάτου της δημοτικής παράταξης του κ. Σκουλάκη, η ιδιοκτησία του οποίου γειτνιάζει με τον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννου Χρυσοστόμου στην περιοχή των Κατσιφαριανών.
Όλο αυτό το διάστημα, ο εν λόγω δημότης, κλείνει εντελώς αυθαίρετα, παράνομα και προκλητικά τον δημόσιο δρόμο που περνάει δίπλα από την ιδιοκτησία του και την εκκλησία του Αγίου Ιωάννη, εμποδίζοντας τη διέλευση πεζών και αυτοκινήτων, δημιουργώντας παράλληλα και άλλα τεράστια προβλήματα.

Και όμως! Παρά τις συνεχείς αντιδράσεις όλων ημών των περιοίκων –και όχι μόνο– δεν έχει γίνει τίποτα στην κατεύθυνση της αποκατάστασης της τάξης!

Από πού αντλεί ο κύριος αυτός όλο τούτο το θράσσος και την επιμονή στην παρανομία;

Είναι ενήμερος για όλα αυτά ο κ. Σκουλάκης;

Με ποια λογική, η νυν δημοτική αρχή, όχι μόνο κωφεύει και εθελοτυφλεί στα καταγγελόμενα, αλλά δεν προχωρά ούτε καν στην αποκατάσταση του χαντακιού κατά πλάτος του δρόμου – παρά το ότι ενημερώθηκε η αρμόδια υπηρεσία;!

Επί δημαρχίας Πολιουδάκη, ο δρόμος αυτός είχε τσιμεντωθεί. Σήμερα, λόγω της εγκληματικής αδιαφορίας αυτών που πρώτοι έπρεπε να τηρούν και να σέβονται τους νόμους, εξ αιτίας και της άρνησης συντήρησης, κινδυνεύει να γίνει άβατος!!!

Μήπως αυτός τελικά είναι ο στόχος των παρανομούντων;

Τι θα συμβεί αν όλοι οι πολίτες αρχίσουμε να κλείνουμε οικοιοποιούμενοι τους δημόσιους δρόμους;

Ακόμα κυβερνάει το βαθύ ΠΑΣΟΚ με την… ευγενική χορηγία της δημοτικής αρχής;

Αυτοί οι άνθρωποι σε λίγο καιρό θα ζητούν την ψήφο μας;

Να σημειωθεί τέλος, πως πριν τη δημοσιοποίηση του παρόντος ζητήσαμε από συγγενή αυτού που έχει προχωρήσει στο κλείσιμο του δρόμου, να του μιλήσει ώστε να αποκατασταθεί η διέλευση.
Μάταια όμως! Φωνή βοώντας εν τη ερήμω!

Εδώ που φτάσαμε, κι επειδή θέλουμε να πιστεύουμε πως δεν ζούμε σε κοινωνία ζούγκλας, μοναδική λύση είναι η άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης!

Η υπομονή έχει και τα όριά της!

Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!

"google ad"

Οι περίοικοι

Υ.Γ.: Η όποια καθυστέρηση στην αποκατάσταση της τάξης πολύ φοβούμαστε πως θα οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις για τις οποίες οι μόνοι που δεν θα ευθύνονται θα είμαστε εμείς οι νομοταγείς πολίτες.

Έπονται υπογραφές

Για του λόγου το αληθές
Στις φωτογραφίες φαίνεται ο υπό κατάληψη δρόμος.

Τα χάλια μας!

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...