19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Άνοιξαν τα Σφαγεία Χανίων Α.Ε. στο Σόδυ μετά από 2 χρόνια

Ημερομηνία:

Ικανοποίηση νιώθουν οι κτηνοτρόφοι του συνεταιρισμού Χανίων, που μετά από προσπάθειες περισσότερων των 24 μηνών είδαν τα Σφαγεία Χανίων Α.Ε. χθες το πρωί να ανοίγουν και να μπαίνει η εγκατάσταση σε λειτουργία. Ο εκδοροσφαγείς προχώρησαν σε δοκιμαστική σφαγή προκειμένου να δουν αν όλα δουλεύουν κανονικά Να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις πληρούν όλες τις προδιαγραφές για πιστοποιημένο κρέας χωρίς απόβλητα για το περιβάλλον από τη σφαγή. Αυτό που τονίζει ο συνεταιρισμός είναι ότι εγγυάται την ποιότητα των προϊόντων και καλεί τους 2.500 επαγγελματίες κτηνοτρόφους του νομού να στηρίξουν την προσπάθεια. Αυτό που υπογραμμίζουν τα μέλη του συνεταιρισμού προς τους καταναλωτές είναι πως ότι κρέας βγαίνει από το σφαγείο είναι ντόπιο και όχι βαφτισμένο ελληνικό.

Ο πρόεδρος του συνεταιρισμού κτηνοτρόφων Γιώργος Βενετάκης ευχαρίστησε και τον προμηθευτικό και καταναλωτικό συνεταιρισμό ΙΝΚΑ που από την αρχή στήριξε την προσπάθεια τους επενδύοντας στην τοπική οικονομία.

Αφού δόθηκε ο απαιτούμενος κωδικός από το Υπουργείο Αγροτικής ανάπτυξης τις προηγούμενες ημέρες πλέον μπορούν και επίσημα να λειτουργήσουν τα Σφαγεία Α.Ε. στο Σόδυ για όλους τους κτηνοτρόφους από Δευτέρα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...

Δήμος Χανίων: Ενημέρωση για τους πολιτικούς γάμους

Από τον Δήμο Χανίων γνωστοποιείται ότι το Γραφείο των...