16.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Έκθεση «Κρητική Παράδοση» Ζάππειο 17-21 Απριλίου 2013

Ημερομηνία:

ΕΚΘΕΣΗ “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑ∆ΟΣΗ”

ΖΑΠΠΕΙΟ 17 – 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013

Ώρες λειτουργίας: 10:00 – 14:00 & 18:00 – 22:00

Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑ∆ΟΣΗ” είναι µια έκθεση µε σκοπό την προβολή και προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων υγιεινής διατροφής µε ό,τι καλύτερο παράγεται στην Κρήτη  έτσι ώστε αυτά να γίνουν ακόµα περισσότερο γνωστά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.

Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιµάσουν όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κρητική γη και θα εκτίθενται στα περίπτερα των εκθετών-παραγωγών όπως: ελαιόλαδο, τυροκοµικά προϊόντα, παξιµάδια, κρασί, τσικουδιά, µέλι, γάλα, ζυµαρικά, σφακιανές πίτες, καλιτσούνια, ελιές κτλ.

Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑ∆ΟΣΗ” θα πραγµατοποιηθεί στην Αθήνα στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, στο κέντρο της Αθήνας από τις 17 έως τις 21 Απριλίου 2013 και σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σηµαντική ενέργεια προβολής και προώθησης των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαµβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήµατα. Η επόµενη διοργάνωση της “ΚΡΗΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑ∆ΟΣΗΣ” είναι προγραµµατισµένη να γίνει τον Σεπτέµβριο του 2013.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγµατοποιούνται καθηµερινά µουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από κρητικούς Συλλόγους και συγκροτήµατα όλες τις ηµέρες, ολοκληρώνοντας έτσι και προβάλοντας την κρητική φιλοξενία στους επισκέπτες της έκθεσης.

Στην προσπάθειά µας αυτή έχουµε την υποστήριξη του Συλλόγου Κρητών Αιγάλεω, του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδας και η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Επιµελητηρίου Χανίων.

ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΤΕΣ

Οι παραγωγοί-εκθέτες που θα λάβουν µέρος στη έκθεση “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑ∆ΟΣΗ” έχουν τη δυνατότητα να προωθήσουν τα προϊόντα τους µέσα από ένα ευρύ σύστηµα προβολής και διαφήµισης (φυλλάδια, αφίσες, τηλεοπτικές παρουσιάσεις και αφιερώµατα, ραδιοφωνικά σποτ, συνεντεύξεις τύπου και δελτία ανακοινώσεων στον ηµερήσιο και εβδοµαδιαίο τύπο) προβολή και συνεχής ενηµέρωση στο site της έκθεσης και σε όλο το internet, παράλληλα συµµετέχοντας σε ένα ειδικά διαµορφωµένο παραδοσιακό κρητικό περιβάλλον, όπως αρµόζει σε µια τέτοια κρητική έκθεση.

Τα περίπτερα της έκθεσης θα είναι διαστάσεων 3.50µ Χ 2.00µ και θα είναι τοποθετηµένα σε οµοιόµορφη διάταξη αριστερά και δεξιά της εισόδου της έκθεσης (είσοδος από τη Λεωφόρο Βασ. Αµαλίας, δίπλα στο Σύνταγµα).

Παράλληλα µέσα στο χώρο της έκθεσης θα υπάρουν χώροι εκδηλώσεων που θα φιλοξενήσουν τις µουσικοχορευτκές παραστάσεις κρητικής µουσικής και παραδοσιακών χορών.

Ο χώρος της έκθεσης θα φυλάσσεται επί 24ωρης βάσης.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...