14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ένα κρητικό κατάλυμα στα καλύτερα της Guardian

Ημερομηνία:

Η εφημερίδα συμπεριλαμβάνει στο τοπ 10 των οικογενειακών διακοπών που προσφέρουν δράση και δραστηριότητες στη φύση το κατάλυμα του Μάρκου Μουρτζανάκη στην Αχλάδα

Δέκα ιδανικούς προορισμούς για οικογενειακές διακοπές με … περιπέτεια προτείνει η βρετανική εφημερίδα Guardian συμπεριλαμβάνοντας και την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα η εφημερίδα συμπεριλαμβάνει στο τοπ 10 των οικογενειακών διακοπών που προσφέρουν δράση και δραστηριότητες στη φύση το κατάλυμα του Μάρκου Μουρτζανάκη στην Αχλάδα προτείνοντάς το ανάμεσα σε άλλα ως έναν ενδιαφέροντα προορισμό για τέτοιου είδους διακοπές.

Στη λίστα συμπεριλαμβάονται επίσης καταλύματα από Αυστρία, Σκωτία, Ιρλανδία, Ισπανία Σουηδία, Ουαλία, Πορτογαλία Σλοβενία και την Τουρκία.

‘Οπως αναφέρεται στην σύντομη παρουσίαση το κατάλυμα του Μάρκου Μουρτζανάκη στην Αχλάδα βρίσκεται χτισμένο σε ένα πετρώδες τοπίο και κοντά σε αρχαίους ελαιώνες σε ένα μέρος ιδανικό για πεζοπορία. Το χωριό της Αχλάδας βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κατάλυμα και υπάρχει διαδρομή μέσα από οριοθετημένο μονοπάτι. Η πιο κοντινή παραλία είναι σε απόσταση 10 λεπτών με το αυτοκίνητο, ενώ υπάρχουν ποδήλατα που μπορεί κανείς να ενοικιάσει και ανάμεσα στις δραστηριότητες περιλαμβάνετια η ιππασία, το canyoning και η εξερεύνηση σπηλαίων.

cretalive.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...