14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ένα μεγάλο Δένδρο από γάλα για τα παιδιά όλου του κόσμου

Ημερομηνία:

Λίγο γάλα για Πολλά παιδιά, ήταν ο τίτλος της δράσης που διοργάνωσαν οι Γιατροί του Κόσμου στην πλατεία 1866, την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου 2013.

Ένα μεγάλο Δένδρο από γάλα για τα παιδιά όλου του κόσμου, μεγάλωσε και άπλωσε τα κλαδιά του σε όλη την Ελλάδα, αφού η δράση πραγματοποιήθηκε σε πολλές πόλεις της.

Η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ κα Νάνσυ Αγγελάκη έδωσε το παρόν στη δράση ενισχύοντας έτσι την πρωτοβουλία και  προσπάθεια των Γιατρών του Κόσμου, τους οποίους συνεχάρη για την ανεκτίμητης αξίας προσφορά τους στο κοινωνικό σύνολο.

Παράλληλα η Πρόεδρος της ΚΕΠΠΕΔΗΧ – ΚΑΜ επισκέφτηκε και τα υπόλοιπα περίπτερα που έχει εγκαταστήσει η ΚΕΠΠΕΔΗΧ ΚΑΜ στην πλατεία 1866 και στα οποία φιλοξενούνται κοινωνικοί φορείς του τόπου μας, μέχρις τις 31 Δεκεμβρίου, με σκοπό την ενίσχυση τους και την ενημέρωση του κοινού για τις δράσεις τους και ευχήθηκε καλή δύναμη και συνέχεια  στο πολύτιμο έργο τους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...