18.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Έρωτας ήταν η αιτία της εξαφάνισης της Μάγιας

Ημερομηνία:

Μετά από μια εβδομάδα βρέθηκε τελικά σώα, η 17χρονη Μάγια που είχε εξαφανιστεί από το κέντρο του Ηρακλείου.

Το 17χρονο κορίτσι, εντοπίστηκε το πρωί της Παρασκευής και έπειτα από μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση  σε αγροτική περιοχή του Δήμου Αρχανών Αστερουσίων με την συμμετοχή ισχυρών δυνάμεων της ΕΛΑΣ.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι αρχές βρήκαν την 17χρονη και το φίλο της μέσα σε καλύβες, σημείο όπου φέρεται να διέμεναν και άλλοι ξένοι. Οι πληροφορίες μάλιστα αναφέρουν ότι την έκταση ανήκει σε έναν άλλο αλλοδαπός από χώρα της Βόρειας Ευρώπης ο οποίος έχει εγκαταστήσει ξύλινα καταλύματα και τροχόσπιτο, όπου κατά καιρούς φιλοξενούνται και άλλοι αλλοδαποί από χώρες της Ευρώπης. Ο ιδιοκτήτης του χώρου επίσης προσήχθη στο Αστυνομικό Μέγαρο ως εμπλεκόμενος στην υπόθεση  της εξαφάνισης της 17χρονης υπό την έννοια ότι όσο καιρό αγνοούνταν  η ανήλικη και η αστυνομία διεξήγαγε έρευνες είχε βρει καταφύγιο στον δικό του χώρο.

Οι αστυνομικοί φέρεται να έπιασαν στον ύπνο την 17χρονη και τον 38χρονο που δεν περίμεναν να εντοπιστούν.

Τα πρώτα λόγια της 17χρονης στους αστυνομικούς

Μάλιστα όταν οι αρχές ενημέρωσαν την ανήλικη για την διαδικασία η ίδια φέρεται να υποστήριξε πως έχει αισθήματα για τον 38χρονο και θέλει να παραμείνει κοντά του. Οι αρχές τότε της ξεκαθάρισαν πως αυτό δεν γίνεται λόγω της ηλικίας της και ότι πρέπει να επιστρέψει στην οικογένεια της, λέγοντας της ωστόσο πως όταν ενηλικιωθεί μπορεί η ίδια να αποφασίσει τι θέλει να κάνει.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια της όλης διαδικασίας η ανήλικη ήταν ιδιαίτερα τρυφερή προς το πρόσωπο του 38χρονου μάλιστα άνθρωποι που βρέθηκαν στο σημείο είπαν πως το κορίτσι “κρεμόταν” από τα χείλη του.

Για διευκόλυνση φυγής ανηλίκου κρατείται ο 38χρονος

Η 17χρονη παραμένει στο γραφείο ανηλίκων της Ασφάλειας Ηρακλείου προκειμένου να δώσει κατάθεση ενώ ο 38χρονος κρατείται. Σε βάρος μάλιστα σχηματίζεται δικογραφία για διευκόλυνση φυγής ανηλίκου και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κρήτη: Ο θάνατος του Μανόλη και οι τραγικές αδυναμίες του ΕΣΥ

Την ώρα που η κυβέρνηση πανηγυρίζει την διενέργεια των...

Η ποδοσφαιρική ομάδα των Σφακίων στο μικροσκόπιο της εκπομπής “Bίλατζ Γιουναϊντεντ”

Αφιερωμένη στα ποδοσφαιρικά Σφακιά θα είναι η δημοφιλής εκπομπή...

Κυριάκος Μητσοτάκης: Οριστικό τέλος στα σενάρια για ευρωπαϊκή θέση

Σας λέω την είδηση με το «καλημέρα»: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν...