19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Αγρίνιο: 19χρονη τραυματίστηκε σοβαρά ενώ καθόταν σε παγκάκι στην πορεία για τον Παύλο Φύσσα

Ημερομηνία:

Μία νεαρή γυναίκα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Αγρινίου, καθώς φέρεται να δέχθηκε χτύπημα είτε πέτρα είτε φωτοβολίδα, κατά τη διάρκεια επεισοδίων μετά τη διαδήλωση για τη συμπλήρωση πέντε ετών από τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο σοβαρός τραυματισμός της 19χρονης προκλήθηκε είτε από πέτρα που δέχθηκε στο πρόσωπο, είτε από φωτοβολίδα. Αυτόπτες μάρτυρες, πάντως, διευκρίνισαν ότι η γυναίκα καθόταν σε παγκάκι της κεντρικής πλατείας του Αγρινίου, όταν και δέχθηκε το «χτύπημα».

Αμέσως έπεσε αιμόφυρτη στο οδόστρωμα, με τους περαστικούς να σπεύδουν σε βοήθεια. Το ΕΚΑΒ παρέλαβε τη νεαρή και τη μετέφερε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και πρόκειται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο  Αγρινίου και της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, στη συνέχεια κρίθηκε αναγκαίο να διακομισθεί σε νοσοκομείο με γναθοχειρουργό.

Συγκεκριμένα, στα ΤΕΠ του Αγρινίου χρειάστηκε η συμβολή χειρούργου, παθολόγου και οδοντιάτρου (αφού η νεαρή έχει τραυματιστεί σοβαρά σε όλο το ρινικό σύστημα και έχει χάσει τα δόντια της) και στη συνέχεια θα χρειαστεί η επέμβαση γναθοχειρουργού και πιθανά και πλαστικού χειρουργού για την αποκατάστασή της.

Για τον τραυματισμό της 19χρονης πρόκειται να σχηματισθεί δικογραφία, σε βάρος αγνώστων ατόμων, για επικίνδυνη σωματική βλάβη.

Τα επεισόδια μεταξύ αντιεξουσιαστών και αστυνομικών στο κέντρο της πόλης ξέσπασαν μετά την πορεία. Οι αντιεξουσιαστές πετούσαν βόμβες μολότοφ και πέτρες, ενώ οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδες κρότου- λάμψης.

Σε έξι συλλήψεις προχώρησε η αστυνομία. Η δικογραφία που σχηματίζεται σε βάρος τους είναι για παράβαση σχετική με εκρηκτικές ύλες, έκρηξη και διατάραξη κοινής ειρήνης.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...