14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Απο την ΜcDonalds στην Tesla SpaceΧ: ΜΕ ΠΟΙΟ ΤPΑΓΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΚΡΑΤΗ

Ημερομηνία:

Eνω πριν λιγους μηνες  εκτοξευοταν στην Φλοριντα των Η.Π.Α. ο πυραυλος Falcon Heavy της TESLA, μια δηλωση του Casey Dreier του Planetary Society επρεπε να ηταν στις πρωτες σελιδες των εφημεριδων. (Αν οι εφημεριδες δεν κανουν αναλυση των γεγονοτων,θα κλεισουν ολες με μαθηματικη ακριβεια).

Ο τυπος δηλωσε τα εξης: Σκοπος αυτης της εκτοξευσης ειναι να ΥΠΕΡΠΗΔΗΣΟΥΜΕ τα εθνικα κρατη. Βρισκομαστε σε μια νεα περιοδο οπου οι
πολυεκατομμυριουχοι θα χαραξουν το μελλον της ανθρωποτητας. Δηλαδή, η ΤΕSLA ξοδεψε 500.000.000.δολλαρια για να στειλει ενα πυραυλο
στο διαστημα  για να αποδειξει οτι οι πολυεκατομυριουχοι μπορουν να καταργησουν το κρατος που για αυτους αποτελει προβλημα για τα τεραστια κερδη τους.

Παρομοια κατασταση ειχε ζησει η ανθρωποτητα μεταξυ του 1865- 1930. Μετα το 1930 ειχαμε τον Β’Παγκοσμιο πολεμο.

Ποιος ο βαθυτερος σκοπος της καταργησης του κρατους; Ας δουμε μερικα παραδειγματα.

Ο πλανητης Γη κατοικειται απο 7 δις ανθρωπους. Τα  εθνικα κρατη υπαρχουν  για να βαζουν κανονες με δημοκρατικες διαδικασιες και να ρυθμιζουν την ζωη των κατοικων του κρατους. Βεβαια δημοκρατια εχουν λιγα κρατη ,αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

Η ΡΥΘΜΙΣΗ των κανονων της λειτουργιας ενος κρατους γινεται  συμφωνα με το συμφερον του κρατους και του ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

Παραδειγμα τα φαρμακα.Οι ιδιωτες τα παραγουν ,το κρατος ρυθμιζει τισ τιμες,ελεγχει την  αποτελεσματικοτητα τους και μετα αποφασιζεται αν θα βγουν στο εμποριο.Επομενως το εθνικο κρατος αποτελει ΕΜΠΟΔΙΟ μεταξυ του κερδους των ιδιωτων και των πολιτων που ειναι οι πελατες.

Οι ιδιωτες που εδω και εκατο τουλαχιστον χρονια βλεπουν σαν εχθρο το κρατος,για να το παρακαμψουν,ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ τα κομματα,ΔΙΑΦΘΕΙΡΟΥΝ
πολιτικους με τις μιζες,δημιουργουν ΛΟΜΠΥ, και τελευταια, το κερασακι στην τουρτα ηταν η επινοηση απο τους πολυεκατομμυριουχους  του ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΥ,στην παγιδα της οποιας επεσαν οι πολιτικοι.Παρολα αυτα το κρατος με τα υπουργεια του και διαφορες αλλες δομες οπως οι AUTΗORITY  αντεχει.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΝΤΟΝΑΛΝΤΣ.

Η εταιρεια αυτη  απο την δεκαετια του 60 πετυχε να τρωμε οσο θελουμε ασχετα αν η παχυσαρκια αποτελει παγκοσμιο προβλημα, αλλα δεν πετυχε να βαζει στα μπουργκερ που πουλαει οτι σκουπιδι θελει..Η νικη της μακντοναλντς  ηταν μερικη ,διοτι το κρατος επενεβη και ρυθμιζει πλεον
την ΤΟΞΙΚΟΤΗΤΑ των συστατικων που χρησιμοποιει η εταιρεια.

Αλλο παραδειγμα ειναι το κτυπημα του κρατους στις λεγομενες ΕΦΤΑ ΑΔΕΛΦΕΣ[ΒIG OIL] με τις ανανεωσιμες.

ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ

Οι φοροι υπαρχουν οχι μονο για να πληρωνει το κρατος διαφορους λογαριασμους δικους του,αλλα για να ΜΕΙΩΣΕΙ την δυναμη του ιδιωτικου κεφαλαιου.

Υπαρχει ομως  και μια αλλη παραμετρος σημερα. Η τεχνητη νοημοσυνη και η   SUPER TECH.Aυτην δεν μπορουν να την κατανοησουν οι κρατικοι τεχνοκρατες,επομενως δεν μπορουν και να την ρυθμισουν. Αρα ,τα κλειδια του πλανητη τα κρατουν οι ιδιωτες σε συνδιασμο της επικρατησης του νεοφιλελευθερου μοντελου που επεβαλαν.Με αυτον τον τροπο το κρατος εξαφανιζεται σιγα σιγα  και σαν τελικο αποτελεσμα θα εχουμε την ”δολοφονια” των κρατων και φυσικα ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ τους.

"google ad"

ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ ΠΑΡΑΔΕΙΛΜΑ:OI AΣΘΕΝΕΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ

Για λογους δηθεν ανθρωπιστικους οι ασθενεις  τελικου σταδιου θα παιρνουν πειραματικα φαρμακα χωρις  κανενα κρατικο ελεγχο,χωρις καμμια ιατρικη ρυθμιση.(οσοι ασθενεις ζητουν κρατικο ελεγχο ,απλα δεν θα τα παιρνουν).Οι ασθενεις τελικου σταδιου θα παιρνουν τα πειραματικα αυτα φαρμακα,αλλωστε τι εχουν να χασουν. Ειναι ομως μεγα λαθος διοτι οι ιδιωτες με αυτο το κολπο προσπαθουν και στον ιατρικο τομεα να
καταργησουν το κρατος..

Βημα βημα γινεται η υπερπηδηση του εθνικου κρατους.. GOODBYE  κρατος και πολλα φιλακια..

Ο ΕΚ ΠΥΡΓΟΥ ΨΗΛΟΝΕΡΟΥ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΓΕΡΑΣ.ΓΕΩΡΓΙΛΑΣ

ΙΑΤΡΟΣ.(Κ.Υ.ΚΙΣΣΑΜΟΥ}

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...