15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Αφιέρωμα στο Λευκά Όρη και τις δυνατότητες που προσφέρει για την ανάπτυξη του αθλήματος Snow Kite από 2 κορυφαίους Γάλλους σκιέρ | Βίντεο

Ημερομηνία:

Από την Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου έως την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2 κορυφαίοι Γάλλοι σκιέρ στο είδος του Snow Kite θα βρεθούν στην Κρήτη για να ετοιμάσουν αφιέρωμα για τις δυνατότητες που προσφέρουν τα Λευκά Όρη για την πραγματοποίηση του αθλήματος Snow Kite.

Πρόκειται για τον Didier Botta πρωταθλητή Snowkite Masters 2015 στο snowboard και τον Benoit Miquel πρωταθλητή Snowkite Masters 2015 στο σκι.

Μαζί τους ο καταξιωμένος φωτογράφος Bertrand Boone.

Όπως μας ενημέρωσαν θα κινηματογραφήσουν τοποθεσίες και θα εξερευνήσουν τις δυνατότητες που υπάρχουν για διοργάνωση του αθλήματος Snow Kite.

Την Τρίτη και Τετάρτη, 17 και 18 Φεβρουαρίου θα βρίσκονται στην Ανώπολη Σφακίων ενώ από 19 Φεβρουαρίου θα είναι στον Ομαλό.

Όσοι το επιθυμούν θα μπορούν να τους γνωρίσουν από κοντά και να δοκιμάσουν μαζί τους το άθλημα του Ski Snow Kite ή Ορειβατικό Σκι.

Δείτε και σχετικό βίντεο:

[vimeo url=”https://vimeo.com/73556686″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...