12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Α. Γεωργιάδης: Από την Κρήτη θέλω να κερδίσω κι ας μην είμαι Κρητικός

Ημερομηνία:

Στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή του Λευτέρη Βαρδάκη μίλησε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης, λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εσωκομματικές εκλογές στο κόμμα της Λεωφόρου Συγγρού.
Ο κ. Γεωργιάδης άσκησε σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον για την κατάσταση που, όπως είπε, έχει φέρει τη χώρα.

Για το ενδεχόμενο να συγκυβερνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα σε περίπτωση που εκλεγεί πρόεδρος της ΝΔ και χρειαστεί να γίνουν εκλογές, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε πως αυτό δεν πρόκειται συμβεί, τονίζοντας πως “Η Αριστερά πρέπει να ηττηθεί ιδεολογικά και πολιτικά” είπε σε υψηλούς τόνος ο κ. Γεωργιάδης.

Εσείς οι κρητικοί δεν αισθάνεστε προδομένοι από τον κ. Τσίπρα, διερωτήθη ο κ. Γεωργιάδης στον αέρα της εκπομπής: Βλέπω τους Κρήτες αγρότες που κάνουν κινητοποιήσεις. Εγώ είμαι  μαζί τους, είπε και συμπλήρωσε: Οι αγρότες που ψήφισαν τον Τσίπρα δεν ήξεραν ότι είχε υπογράψει το 26% στη φορολογία;  Τώρα γιατί διαμαρτύρονται”;

Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης χαρακτήρισε “ανεπρόκοπο” τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα λέγοντας πως έχει την αποκλειστική ευθύνη για την κατάσταση στη χώρα.

Από την Κρήτη ξεκίνησαν όλα τα καλά της νεώτερης Ελλάδας, είπε τέλος ο κ. Γεωργιάδης, στέλνοντας το μήνυμα στους Κρητικούς “Από την Κρήτη θέλω να κερδίσω κι ας μην είμαι Κρητικός“. Ακούστε τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη.

ekriti.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...