16.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Βιογράφος του Τραμπ: «Θα παραιτηθεί πριν το τέλος της θητείας του. Έβαλα κραγιόν σε ένα γουρούνι»

Ημερομηνία:

Ο συγγραφέας των απομνημονευμάτων του Ντόναλντ Τραμπ, που εκδόθηκαν το 1987 με τίτλο “The Art of the Deal” (Η τέχνη της συμφωνίας), πιστεύει πως ο δισεκατομμυριούχος θα παραιτηθεί από την προεδρία των ΗΠΑ πριν από το τέλος της θητείας του το 2021, ακόμη και πριν από το τέλος της φετινής χρονιάς.

Ο συγγραφέας Τόνι Σουάρτζ έγραψε στο Twitter πως ο “Τραμπ θα παραιτηθεί” προτού οι ερευνητές της ρωσικής υπόθεσης “δεν του αφήσουν καμιά εναλλακτική επιλογή”.

“Η περικύκλωση προχωρεί με απίστευτη ταχύτητα”, συνέχισε ο Σουάρτζ, το έργο του οποίου συνέβαλε πολύ στη σφυρηλάτηση της φήμης του οξυδερκούς επιχειρηματία που έχει ο νυν πρόεδρος. “Ο Τραμπ θα παραιτηθεί και θα δηλώσει πως νίκησε πριν ο Μιούλερ και το Κογκρέσο δεν του αφήσουν καμιά εναλλακτική επιλογή”.

Ο Σουάρτζ αναφέρεται στην ομοσπονδιακή έρευνα που διεξάγεται από τον ειδικό εισαγγελέα Ρόμπερτ Μιούλερ και στις έρευνες που διεξάγονται από δύο κοινοβουλευτικές επιτροπές του αμερικανικού Κογκρέσου για την ανάμιξη της Ρωσίας στην εκλογική διαδικασία το 2016, σχετικά με υποψίες για συνέργεια στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας ανάμεσα σε συνεργάτες του Τραμπ και ρώσους υπευθύνους καθώς και με υποψίες για παρεμπόδιση της δικαιοσύνης εκ μέρους του ρεπουμπλικανού προέδρου.

Σε μια δεύτερη καταχώρισή του στο Twitter, ο Σουάρτζ ανέφερε πως “η προεδρία Τραμπ έχει στην πραγματικότητα τελειώσει”, προσθέτοντας πως θα εκπλαγεί “αν επιβιώσει (σ.σ.: στην προεδρία) μέχρι το τέλος της χρονιάς”.

Στη διάρκεια της συγγραφής του βιβλίου, το οποίο είχε εμπορική επιτυχία μόλις κυκλοφόρησε, ο Σουάρτζ πέρασε 18 μήνες με τον μεγιστάνα των ακινήτων. Το βιβλίο παρέμεινε 48 εβδομάδες στην κορυφή του καταλόγου των μπεστ-σέλερ που δημοσιεύουν οι New York Times και πούλησε περισσότερα από ένα εκατομμύριο αντίτυπα.

Ο συγγραφέας είχε κάνει γνωστή την αποστροφή του για τον δισεκατομμυριούχο πέρυσι στη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, λέγοντας πως με τον βιβλίο του έβαλε “κραγιόν σ’ ένα γουρούνι». “Αισθάνομαι βαθιές τύψεις επειδή συνέβαλα στο να παρουσιαστέι ο Τραμπ μ’ έναν τρόπο που τράβηξε περισσότερο την προσοχή σ’ αυτόν και τον εμφάνισε πολύ πιο ενδιαφέροντα απ’ ό,τι είναι”, είχε δηλώσει τον Ιούλιο του 2016

ΑΠΕ – ΜΠΕ

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Προσοχή, η Κρήτη αντιμετωπίζει «σοβαρό κίνδυνο» από επιπλέοντα ανθρώπινα …… «σκουπίδια»!!

Του Μανώλη Καπετανάκη * Βρίθει τελευταία η τοπική, εθνική αλλά...

Ελληνίδες σε θέσεις ηγεσίας

Του Γιώργου Ουρανού Θα αποτελούσε μεγάλη πρόοδο για τη χώρα...

Η άγνωστη ζωή της Αντωνούσας Καστανοπούλας (Καστανάκη)

Της Ιωάννας Σφακιανάκη «Γιεράρχη τον Γεράσιμο Κισσάμου, τον Δεσπότη, Σκαλίδη, Γιαννουδοβαρδή...