13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Για να μας ξαναπούν τι εννοούν όταν λένε «επενδύσεις»;

Ημερομηνία:

Η Διαμαντοπούλου, ή άλλη νεόκοπη Σημιτική κίνηση της νεόκοπης κεντροαριστεράς, οι Συριζαίοι και οι της ΝΔ (συμπτωματικά όλοι αυτοί έχουν τις ίδιες θέσεις) να μας πουν πως εννοούν τις επενδύσεις;

Γιατί εμείς δεν καταλαβαίνομε.

Εννοούν να φέρουν οι επενδυτές τα κεφάλαιά τους απ’ το εξωτερικό και να επενδύσουν τα χρήματά τους στην Ελλάδα ή να ‘ρθουν χωρίς κεφάλαια και ν’ αρπάξουν κοψοχρονιάς τις επιχειρήσεις των Ελλήνων όπως έγινε με την επιχείρηση στο Ρέθυμνο και με τα ξενοδοχεία στα Μάλλια; Και να σκεφτείτε, οι εξευτελιστικές τιμές που οι Τράπεζες πουλούν στους ξένους τις περιουσίες των Ελλήνων δεν ισχύουν για τους Έλληνες.

Όχι μόνο δεν ισχύουν αλλά απαγορεύεται να τις αγοράσουν Έλληνες.

Αν αυτό δεν είναι προδοσία τότε τι είναι;

Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...