19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Για τους διωκόμενους αγωνιστές του Αποπηγαδιού

Ημερομηνία:

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο δηλώνει την αμέριστη συμπαράστασή του στους διωκόμενους αγωνιστές του ΑποπηγαδιούΟι συγκεκριμένοι πέντε συμπολίτες μας έκαναν το αυτονόητο, εκείνο που όλοι μας έχουμε υποχρέωση να πράξουμε. Υπερασπίστηκαν τον τόπο τους από ξένα συμφέροντα. Όπως έκαναν και οι πρόγονοί μας. Τον προασπίστηκαν πριν 70 περίπου χρόνια για τελευταία φορά πάλι από τους γερμανούς και τον παρέδωσαν σε μάς. Τώρα καλούμαστε εμείς με τη σειρά μας να επαναλάβουμε τον άθλο των γονιών και παππούδων μας, να τον ανακτήσουμε εκ νέου και να τον παραδώσουμε στην επόμενη γενιά. Οι λογικές των εταιρειών και του παρακράτους είναι αντίθετες από τη δική μας.

ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ συμπαραστέκεται και τώρα και σε κάθε αγωνιστική ενέργεια στο μέλλον υπέρ της ακεραιότητας της πατρίδας μας. Καλεί όλους μας να δώσουμε ένα ηχηρό παρόν, ενάντια στο ξεπούλημα του τόπου μας, ενάντια στη στοχοποίηση μεμονωμένων ατόμων που σκοπό έχουν τον εκφοβισμό και αποτροπή του λαϊκού κινήματος για μαζικές διεκδικήσεις.
Το Ε.ΠΑ.Μ είναι αντίθετο με τις ΑΠΕ και ΒΑΠΕ που μετατρέπουν χωρίς κανένα όφελος την πατρίδα μας σε κρανίου τόπο, που καταστρέφουν το φυσικό μας πλούτο, την πανίδα, τα νερά, προκειμένου να πλουτίζουν κάθε είδους κοράκια…
Δε θα επιτρέψει, στο βαθμό που περνάει από το χέρι του, να μετατραπούν τα περήφανα βουνά μας, τα ποτισμένα με αίμα χώματά μας, σε σουρεαλιστικό τοπίο … Δε θα επιτρέψουμε να γεμίσουν φωτοβολταϊκά, παλούκια και σβούρους την εύφορη γη μας, στερώντας μας έτσι και τη δυνατότητα να την καλλιεργήσουμε.

Άλογα αλεσμένα δε θα μας ταΐσουν ποτέ, ας το πάρουν απόφαση.

ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ ΧΑΝΙΩΝ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...