13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Δήλωση προέδρου Εμπορικού Συλλόγου Χανίων Ν. Βουρλάκη ενόψει της κινητοποίησης της Πρωτομαγιάς: “Έχουμε ξεκάθαρο ποιός φταίει για αυτή την κατάσταση που ζούμε”

Ημερομηνία:

Με συνέντευξη τύπου φορείς που πρόσκεινται στο ΠΑΜΕ κάλεσαν τους πολίτες να συμμετάσχουν στην απεργιακή συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς στα Νέα Καταστήματα στις 10 το πρωί και στο λαϊκό γλέντι της Πρωτομαγιάς που θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το τέλος της κινητοποίησης στους Αγίους Αποστόλους

Μεταξύ άλλων, στη συνέντευξη τύπου δηλώσεις έκαναν ο πρόεδρος του συνδέσμου ιδιωτικών υπαλλήλων ν. Χανίων και μέλος της γραμματείας του ΠΑΜΕ, Φώτης Ρηγανάκος, ο πρόεδρος της ΕΝΟΑΣ, Μανούσος Σταυριανουδάκης, ενώ από την πλευρά της ΠΑΣΕΒΕ μίλησε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χανίων, Νίκος Βουρλάκης που είπε τα εξής:

Η γραμματεία Χανίων της Πανελλαδικής Αντιμονοπωλιακής Συσπείρωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων (ΠΑΣΕΒΕ) καλεί όλους τους συναφέλφους μικρούς εμπόρους, βιοτέχνες, αυτοκινητιστές, να πάρουν μαζικά μέρος στην απεργιακή συγκέντρωση την Δευτέρα 1 Μάη στην πλατεία 1866 στις 10:30 πμ.

Να ενώσουμε φωνές και δύναμη ενάντια στον κοινό αντίπαλο, το μεγάλο κεφάλαιο, τις κυβερνήσεις, τα κόμματα, την Ε.Ε., που υπηρετούν μόνο τα δικά τους συμφέροντα.

Είναι απαραίτητο, ανάγκη για την επιβίωση μας να κτίσουμε την δικιά μας συμμαχία με τους εργαζόμενους, την φτωχή αγροτιά, όλους όσους δέχονται επίθεση από αυτές τις πολιτικές.

Είναι χρέος μας να γυρίσουμε τις πλάτες μας στους κολαούζους – ξεπουλημένους συνδικαλιστές που με την υποκριτική ψεύτική στάση τους για ανταγωνιστικότητα – ανάπτυξη – ενότητα, μας έφεραν μέχρι εδώ.

Έχουμε ξεκάθαρο ποιός φταίει για αυτή την κατάσταση που ζούμε.

Μπορούμε να ανοίξουμε το δρόμο για την ανατροπή της πολιτικής που μας αφανίζει.

Τιμούμε την πρωτομαγιά διεκδικώντας την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.

 

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...