14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

ΔΗ.ΠΑ.Κ Χανίων: Αυτό που ούτε η χούντα δεν έκανε υπέρ Ισραήλ / ΗΠΑ το κάνουν οι τωρινές κυβερνήσεις ανδρεικέλων – Κάτω τα χέρια από τη Συρία!

Ημερομηνία:

Η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση (ΔΗΠΑΚ) Χανίων, καταγγέλλει τους διεθνείς δολοφόνους της νέας καπιταλιστικής τάξης (ΗΠΑ,Ισραήλ,ΕΕ) που αφού απέτυχαν να ανατρέψουν το πιο ανεκτικό στις διαφορετικές απόψεις, εθνικά ανεξάρτητο, πατριωτικό υπέρ του λαού του αραβικό καθεστώς στην Συρία με εξοπλιζόμενα από αυτούς και από σκοταδιστές εμίρηδες μπουλούκια ισλαμοφασιστών, αφού τους συνέτριψε στα πεδία των μαχών ο λαϊκός στρατός της Συρίας,και οι αγωνιζόμενοι στο πλάι του Κούρδοι της Συρίας στον βορά και η ηρωική αντισιωνιστική Χεζμπολά στο νότο, διέπραξαν την χονδροειδή προβοκάτσια χρήσης χημικών μέσω των ισλαμοφασιστών πρακτόρων τους! Έχουν το θράσος να παρουσιάζουν με τα υποχείριά τους διεθνή ΜΜΕ την δική τους εγκληματική προβοκάτσια σαν ενέργεια του Άσαντ που δεν είχε κανένα λόγο να στραφεί εναντίον του λαού του μα και να δώσει αφορμή εισβολής στους αδίστακτους διεθνείς εγκληματίες Ισραήλ/ΗΠΑ/ΕΕ!… Είναι τόσο φανερή η προβοκάτσια αφενός, αφετέρου ο κίνδυνος τεράστιας ανάφλεξης απρόβλεπτων διαστάσεων στην Ανατολ.Μεσόγειο μέχρι Ιράν λόγω εμπλοκής και αντίθετων ζωτικών συμφερόντων Ρωσίας/Κίνας σε Συρία/Ιράν, ώστε η λυσσασμένη προσπάθεια του Κάμερον και των αφεντικών του δεν πέρασε στην Αγγλική Βουλή!!! Και στις ΗΠΑ,οι επιθετικότατοι συνήθως Ρεπουμπλικάνοι διστάζουν να δώσουν πράσινο φως στον “Δημοκράτη” εντολοδόχο του εβραϊκού λόμπυ Ομπάμα!…

Η Ναυαρχίδα του Ρωσικού στόλου της Βαλτικής και άλλα πυραυλοφόρα σκάφη πλέουν στην Συρία!… Και τα δοσίλογα ανδρείκελα που παριστάνουν την “ελληνική” κυβέρνηση προθυμότερα των Άγγλων βουλευτών και των Ρεπουμπλικάνων γερακιών, όχι μόνο δεν τολμούν να τηρήσουν την στάση που κράτησε έστω ο Ανδρέας Παπανδρέου μα και η χούντα Παπαδόπουλου ακόμα όταν τους ζητήθηκε χρήση των εδώ βάσεων σε βάρος αραβικών κρατών, αλλά και εμφανίζονται προθυμότατοι να επιτρέψουν την δολοφονική χρήση της Σούδας όπως και κατά του Ιράκ και κατά της Λιβύης!!!

Και μάλιστα τώρα, που οι στόχοι των νατοΙκών βομβαρδιστικών είναι κυριολεκτικά δίπλα μας! Και τα αντίποινα σίγουρα με εντελώς απρόβλεπτες συνέπειες αν πληγεί η Σούδα με πυραύλους!!!… Και γιαυτό αντί να απαιτούν τιμωρία των μισθοφόρων ισλαμοφασιστών που κατέσφαξαν τους 2 ορθόδοξους μητροπολίτες στην Συρία, πάνε με το μέρος των σφαγέων τους!!!

Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ/ΟΛΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΗΝΙΚΩΝ ΕΔΑΦΩΝ,ΘΑΛΑΣΣΩΝ,ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ ΓΙΑ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΝΤΑ ΦΙΛΙΚΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ ΣΥΡΙΑΣ! Τέλος θεωρούμε άμεσα επιτακτικά αναγκαίο και θα συμβάλουμενα συνδιοργανωθεί παγχανιώτικο και ει δυνατό παγκρήτιο, συλλαλητήριο με ανάλογους στόχους.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...