13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Διοικητικες αλλαγες στη cyta ελλαδος

Ημερομηνία:

Η Cyta Ελλάδος, θυγατρική του Eθνικού Oργανισμού Tηλεπικοινωνιών Κύπρου, ενημερώνει ότι από τις 19 Μαρτίου 2013, ο κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως αποχώρησε από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας, στο πλαίσιο ανάληψης άλλων διευρυμένων καθηκόντων εντός του Οργανισμού. Συγκεκριμένα ο κ. Αχιλλέως ανέλαβε τη θέση του Ανώτερου Διευθυντή Δικτύων του Οργανισμού, ενώ παράλληλα θα συνεχίσει να ασκεί κατ’ ανάθεση καθήκοντα Ανώτερου Διευθυντή Διαχείρισης Θυγατρικών, εξακολουθώντας να παρακολουθεί την πορεία τόσο της ελληνικής θυγατρικής όσο και όλων των άλλων θυγατρικών του Οργανισμού.

Ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της εταιρείας ο οποίος στάθηκε δίπλα στον κ. Αχιλλέως από την πρώτη ημέρα της εμπορικής λειτουργίας της εταιρείας και σε όλη τη διάρκεια της ανοδικής εξέλιξης της Cyta Ελλάδος, θα ασκεί τα καθήκοντα του Γενικού Διευθυντή της Cyta Ελλάδος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Φώτης Σαββίδης αποχώρησε από τον Οργανισμό για λόγους συνταξιοδότησης και τη θέση του ως Διευθύνοντος Συμβούλου της Cyta Ελλάδος ανέλαβε ο κ. Γεώργιος Κουφάρης.

Κατά τη διάρκεια της ηγεσίας του κ. Μιχάλη Ε. Αχιλλέως η Cyta Ελλάδος, αν και νεοσύστατη, παρουσίασε την ταχύτερη ανάπτυξη στο χώρο των τηλεπικοινωνιών, κατέκτησε μερίδιο αγοράς που ξεπερνά το10% στο συνολικό μερίδιο της αγοράς των ευρυζωνικών συνδέσεων της χώρας και χαρακτηρίστηκε πρότυπο υγιούς επιχειρηματικότητας. Από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της εταιρείας και σε διάστημα μόλις 5,5 ετών, ο κ. Μιχάλης Ε. Αχιλλέως μαζί με όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Cyta Ελλάδος, με την στήριξη τόσο του Διοικητικού Συμβουλίου όσο και του προσωπικού της μητρικής εταιρείας, κατάφερε ώστε η εταιρεία να καλύπτει σήμερα με τις υπηρεσίες της, μέσω του ιδιόκτητου δικτύου οπτικών ινών μήκους άνω των 4.000 χλμ., πάνω από το 70% του πληθυσμού της χώρας. Η Cyta Ελλάδος κέρδισε την εμπιστοσύνη άνω των 300.000 Πελατών, αριθμός που αυξάνεται καθημερινά. Ανάμεσα στα σημαντικότερα πρόσφατα επιτεύγματά της εταιρείας συγκαταλέγεται και το λανσάρισμα για πρώτη φορά στην Ελλάδα, των υπερταχυτήτων VDSL έως 50Mbps.

/>Η Cyta Ελλάδος συνεχίζει την ανοδική της πορεία, κόντρα στους δύσκολους καιρούς που διανύει ο τόπος, ενώ στο πλαίσιο της περαιτέρω ανάπτυξής της στην Ελλάδα σχεδιάζει συνεχώς νέες υπηρεσίες και προϊόντα με γνώμονα πάντοτε τις ανάγκες των Πελατών της και σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάζει και την είσοδό της στην κινητή τηλεφωνία.

Ο κ. Χρίστος Λιμνατίτης, γεννήθηκε το 1962 στη Λεμεσό. Είναι διπλωματούχος Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, απόφοιτος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου και κάτοχος M.B.A. στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Εργάζεται στη Cyta από το 1988 και έχει υπηρετήσει τον Οργανισμό από διαφορετικές, σημαντικές θέσεις όπως Επικεφαλής Δικτύου Κορμού των Κινητών Υπηρεσιών Cytamobile – Vodafone και Διευθύνων Σύμβουλος της Cytacom Solutions Ltd., μίας από τις θυγατρικές της Cyta στην Κύπρο. Τον Οκτώβριο του 2008 μετατέθηκε στη Cyta Ελλάδος στη θέση του Διευθυντή Εξυπηρέτησης Πελατών και από το 2009 κατέχει τη θέση του Αναπληρωτή Γενικού Διευθυντή. Παράλληλα διατηρεί τη θέση του Διευθυντή Υποστήριξης Θυγατρικών του Οργανισμού. Πέραν των επαγγελματικών του δραστηριοτήτων είναι Εκπαιδευτής Χειριστών Αεροσκαφών. Είναι παντρεμένος με τη Μαρία Γεροκώστα και έχει δύο κόρες, την Υβόνη και τη Δήμητρα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...