13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Δολοφόνησε τη σύντροφό του 45χρονος που πριν δέκα χρόνια σκότωσε τη σύζυγό του

Ημερομηνία:

Δολοφόνησε τη σύντροφό του κι έπειτα ενημέρωσε τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί για το έγκλημα που είχε διαπράξει στο Περιστέρι. Ο δράστης είναι ένας 45χρονος που όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία πριν περίπου δέκα χρόνια είχε σκοτώσει με τον ίδιο τρόπο τη σύζυγό του και έκτοτε ήταν τρόφιμος στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο στο Δαφνί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τον τελευταίο καιρό έμενε στον ξενώνα του ψυχιατρικού ιδρύματος και τον παρακολουθούσε ψυχίατρος, ενώ έπαιρνε τα φάρμακά του και έβγαινε κάθε μεσημέρι. Σε αυτό το διάστημα, όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενεργεί η Ασφάλεια, είχε συνάψει σχέση με την 51χρονη και την επισκεπτόταν, κατά την έξοδό του, στο σπίτι της.

Το πρωί της Πέμπτης, όπως κάθε μέρα, επέστρεψε στο Δαφνί και μίλησε με τον ψυχίατρο που τον παρακολουθεί, στον οποίο είπε ότι σκότωσε τη σύντροφό του και υπέδειξε το διαμέρισμα όπου διέπραξε το έγκλημα. Ο ψυχίατρος ειδοποίησε την Αστυνομία και οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι βρήκαν τη γυναίκα νεκρή, με τραύματα από μαχαίρι. Πιθανολογείται ότι η ανθρωποκτονία διεπράχθη χθες το απόγευμα.

Ο 45χρονος συνελήφθη χωρίς την παραμικρή αντίσταση. Στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν είπε ότι σκότωσε τη φίλη του γιατί του ζήτησε να χωρίσουν.

ΑΠΕ – ΜΠΕ

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...