13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Δράσεις ενημέρωσης για την άνοια και την νόσο Alzheimer στα Χανιά

Ημερομηνία:

Με αφορμή τον Παγκόσμιο μήνα ν. Alzheimer το Κέντρο Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Κρήτης την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και σε συνεργασία με το Δήμο Σφακίων & το Δήμο Αποκορώνου διοργανώνουν δράσεις ενημέρωσης, πρόληψης και ευαισθητοποίησης για την Άνοια και την ν. Alzheimer.

Πρόγραμμα:

Δήμος Σφακίων:

          20/9/2019 και ώρα 11.00 π.μ. στο Πνευματικό Κέντρο Χώρας Σφακίων ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Άνοιες και άνοια τύπου Alzheimer. Συμπτώματα, πρόληψη και αντιμετώπιση» με ομιλήτρια την κ. Τζανακάκη –Μελισσάρη Μαρία, Νευρολόγο- Ψυχίατρο.

          27/9/2019 και ώρα 9.00-14.00 στο χώρο του Πολυδύναμου Περιφερειακού Ιατρείου Σφακίων θα πραγματοποιηθούν ψυχοδιαγνωστικά τεστ μνήμης και νευροψυχιατρικός έλεγχος από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων (Ψυχίατρο, Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό).   *απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 28250-91214

Δήμος Αποκορώνου:

          19/9/2019 και ώρα 18.00 μ.μ. Δημαρχείο Αποκορώνου (Βρύσες)-Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ενημερωτική ομιλία με θέμα: «Άνοιες και άνοια τύπου Alzheimer. Συμπτώματα, πρόληψη και αντιμετώπιση» με ομιλήτρια την κ. Τζανακάκη –Μελισσάρη Μαρία, Νευρολόγο- Ψυχίατρο.

          28/9/2019 και ώρα 9.00-14.00 στο Δημαρχείο Αποκορώνου (Βρύσες) θα πραγματοποιηθούν ψυχοδιαγνωστικά τεστ μνήμης και νευροψυχιατρικός έλεγχος από το επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Ημέρας Νόσου Alzheimer Χανίων (Ψυχίατρο, Ψυχολόγο και Κοινωνική Λειτουργό) *απαραίτητη η δήλωση συμμετοχής στο 28253-40322

Είσοδος Ελεύθερη σε όλες τις δράσεις

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...