14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Εκδήλωση αλληλεγγύης για ενίσχυση του Αννουσάκειου Θεραπευτηρίου

Ημερομηνία:

Το Αννουσάκειο Θεραπευτήριο – Ίδρυμα της Ιεράς Μητροπόλεως Κισάμου & Σελίνου, σε συνεργασία με τον Εθελοντικό Σύνδεσμο «Φίλοι του Αννουσάκειου Ιδρύματος» διοργανώνουν μεγάλη μουσική βραδιά αύριο Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014, στο Κέντρο “Πορτοκάλι”, στον Πλατανιά Χανίων στις 8:00 μ.μ. για την κοπή της Βασιλόπιτας τους.

Πρωταγωνιστούν ο Δημήτρης Μπάσης, που με την μοναδική του ερμηνεία, το πάθος και την αυθεντικότητά του, πλαισιωμένος από κορυφαίους μουσικούς, υπόσχεται να χαρίσει ένα πλούσιο και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα με αγαπημένα τραγούδια των: Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Απόστολου Καλδάρα, Γιάννη Σπανού, Χρήστου Νικολόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου και άλλων σπουδαίων δημιουργών. Στο πρόγραμμα συμμετέχει και η τραγουδίστρια Στέλλα Σειραγάκη.

Τα έσοδα της Εκδήλωσης αυτής θα διατεθούν για τις ανάγκες των οικονομικά και κοινωνικά αδύναμων συνανθρώπων μας, που περιθάλπονται στο Αννουσάκειο Ίδρυμα, καθώς και των εξυπηρετουμένων από την ευρύτερη περιοχή, που υποστηρίζονται μέσω των Προγραμμάτων και των Κοινωνικών Υπηρεσιών του.

Συνοπτικά το 2013 το Αννουσάκειο προσέφερε: 67.525 μερίδες φαγητού, 12.000 κιλά τροφίμων σε 929 οικογένειες και μεμονωμένα άτομα, είδη φαρμάκων σε 95 οικογένειες, είδη ρουχισμού σε 193 οικογένειες, κλινοσκεπάσματα και στρώματα σε 35 οικογένειες και 156 άνθρωποι εξετάστηκαν δωρεάν στο Κοινωνικό Ιατρείο του Ιδρύματος. Εάν δε θα υπολογίσει κανείς τους ενεήντα ηλικιωμένους τροφίμους του Ιδρύματος, τα τέσσερα φυσικοθεραπευτήρια, τα δύο Προγράμματα «Κατ΄ Οίκον» Βοήθειας, ως και άλλες δράσεις του Ιδρύματος, κατανοεί την αναγκαιότητα συνέχισης των δράσεων του.

Σε αυτή την Εκδήλωση Κοινωνικής Αλληλεγγύης, οι διοργανωτές ευελπιστούν στην δυναμική παρουσία της ευρύτερης κοινωνίας, ώστε από κοινού να επιτευχθεί η διαχείριση της οικονομικής κρίσης, με δίκαιο κοινωνικά τρόπο.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...