13.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Εντός, εκτός και επί τα αυτά

Ημερομηνία:

ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ
Όλες οι ηλικίες υποφέρουν από την συναισθηματική φτώχεια και την κρίση αξιών που συνοδεύουν την οικονομική κρίση που βιώνει σήμερα ο Έλληνας.
Ο κάθε άνθρωπος βιώνει σήμερα τη μουντάδα που ξεθώριασε και έσβησε το όνειρο, που αφάνισε την προσδοκία και την ελπίδα.
Ο δολοφόνος των παραπάνω είναι εδώ, έχει ονοματεπώνυμο και ταυτότητα και εξακολουθεί να μας εμπαίζει πάνω στην κακομοιριά που έσπειρε.
Δοξάστε τον!

Ν.Α.

ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΣΤΕΙΑΚΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΜΕ
Γιατί, το γέλιο είναι υγεία και μακραίνει τη ζωή. Χωρίς παρεξήγηση δηλαδή. Με το μπαρδόν, μην τα πάρετε σοβαρά! Δεν το απαγορεύει το αστειάκι κανείς νόμος. Έε, ας το πούμε να γελάσομε. Ούτε μνημονιακός (παράνομος, όπως δηλ. λέμε Κράτος και παρακράτος) ούτε Συνταγματικός νόμος (νόμιμος)
Λοιποοόν!
– Έδειραν τον Μπουτάρη;
Άρχισαν τα όργανα!
Και καλά, τον έδειραν ακροδεξιοί λένε οι γιαλαντζί αριστεροί. Έεε, και ο κόσμος παρακολουθούσε γιατί δεν τον υπερασπίστηκε;
– Έδειραν τον Μπουτάρη;
Μην βιάζεστε, μην συνωστίζεστε. Σιγά – σιγά, με την σειρά σας!
– Τι θα κάνει ο Ρουβίκωνας αν αποφασίσει να προχωρήσει;
Ό,τι επιθυμούμε!
Υστερόγραφο: Το επιθυμούμε είναι σχετικό. Όπως το ερμηνεύσει ο καθένας! Άλλος το ερμηνεύει: «Θα συλληφθούν» Άλλος το ερμηνεύει! «Αποφάσισαν τα παιδιά να νοικοκυρευτούν, με γάμο, δεξιώσεις, τριώροφες τούρτες, μπάρτσελο πάρτυ και λοιπές Αμερικανιές». Άλλος επιθυμεί να ξαναδεί ταινία Ζορό αλλά ριάλιτυ σόου. Αφήστε την φαντασία σας ελεύθερη και διαλέξτε κατά το δοκούν. Στην φαντασία μας δεν βάλανε ακόμα πρόγραμμα και ΜΚΟ όπως στην τροφή μας. Αφεθείτε λοιπόν, αχαλίνωτα στη φαντασία σας γιατί πού ξέρετε; Μπορεί να την «προγραμματίσουν» και αυτή.
Α.Ρ.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Ρωσία: Ο Πούτιν ξανά πρόεδρος με 88% των ψήφων – Εξασφάλισε πέμπτη θητεία

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν συγκέντρωσε το 87,97% των ψήφων στην εκλογική διαδικασία...

«Τσουνάμι» στο Μαξίμου από το «Newsletter Gate» – Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του Ελληνικού Δημοσίου

Χιονοστιβάδα εξελίξεων έρχεται για την κυβέρνηση μετά τη «θυσία» του...