14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Εξαγριωμένος ιερέας στη Σαντορίνη πήρε τον λοστό και άρχισε να σπάει παμπρίζ αυτοκινήτου | Βίντεο

Ημερομηνία:

Ένα ασυνήθιστο περιστατικό έλαβε χώρα στη Σαντορίνη, με το αγροτικό ενός ηγούμενου να συγκρούεται με πούλμαν σχολής οδηγών, οδηγώντας τον ιερωμένο στο να… ξεσπάσει πάνω στο όχημα, προκαλώντας του ζημιές με λοστό!

Ουδείς περίμενε την εξέλιξη που θα είχε η σύγκρουση μεταξύ αγροτικού και πούλμαν σχολής οδηγών τον περασμένο Αύγουστο στη Σαντορίνη. Ο ηγούμενος, ο οποίος οδηγούσε το αγροτικό, κινήθηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του ιδιοκτήτη σχολής οδηγών και του μαθητευόμενού του, κρατώντας στα χέρια του έναν λοστό. Ο ηγούμενος δεν δίστασε να χρησιμοποιήσει τον λοστό, κάνοντας… σκόνη και θρύψαλα το παρμπρίζ.

Στο δεύτερο βίντεο, βλέπουμε τον ηγούμενο να στρέφεται κατά του μαθητευόμενου οδηγού, φωνάζοντας: «Άμα πάρεις δίπλωμα σφύρα μου», ενώ στη συνέχεια έστρεψε τα… πυρά του κατά του δάσκαλου, με τον οποίον, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προσωπικές διαφορές.
Η αντίδραση του ιερωμένου αποδοκιμάστηκε έντονα από όσους είδαν τα βίντεο (κάτι που φαίνεται και στα σχόλια), με τον κόσμο να απορεί με την ευκολία την οποία ένας ηγούμενος μετατράπηκε σε… χούλιγκαν.

koutitispandoras.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...