12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Επιτροπή Ειρήνης Χανίων: “Οι ΝΑΤΟϊκοί ως σύγχρονοι «αφέντες», που δεν δίνουν λογαριασμός σε κανένα, έκαναν ότι γούσταραν σε βάρος της δημόσιας υγείας”

Ημερομηνία:

Με μία σκληρή ανακοίνωση η Επιτροπή Ειρήνης Χανίων αναφέρεται στο γεγονός ότι το πρώτο κρούσμα κορωνοϊού στα Χανιά είναι στρατιώτης από το Μαρόκο που συμμετείχε σε εκπαιδευτικές ασκήσεις του ΝΑΤΟϊκού Κέντρου Ναυτικής Αποτροπής:

Αυτό που φοβόταν η τοπική κοινωνία από την ανεξέλεγκτη δραστηριότητα των Νατοϊκών φονιάδων, τις προηγούμενες μέρες, δυστυχώς έγινε πραγματικότητα.

Σύμφωνα με δημοσιεύσεις του τοπικού και πανελλαδικού τύπου Μαροκινός στρατιωτικός από το ΚΕΝΑΠ, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, έφυγε από τα Χανιά την προηγούμενη Παρασκευή και στο μεταξύ αλώνιζε ανενόχλητος στην πόλη μας, μολύνοντας όσους ήρθαν σε επαφή μαζί του.

Οι ευθύνες τόσο αυτής της κυβέρνησης, όσο και της προηγούμενης είναι τεράστιες, αφού με την πολιτική που εφαρμόζουν δίνουν αέρα στα πανιά των Νατοϊκών δολοφόνων.

‘Ετσι διαπιστώνουμε πως οι νατοικοί φονιάδες των λαών και οι επιτελείς τους, εκτός από τις βάρβαρες κατοχικού τύπου συμπεριφορές κατά καιρούς στα Χανιά, πήραν «προαγωγή» και μας κουβάλησαν και τον κορονοϊό.

Παρά δε τις συστάσεις της Ελληνικής κυβέρνησης για περιορισμό των μετακινήσεων, αυτοί αγνόησαν τα πάντα και ως σύγχρονοι «αφέντες», που δεν δίνουν λογαριασμός σε κανένα, έκανα ο΄τι γούσταραν σε βάρος της δημόσιας υγείας.

Περιμένουμε πλέον οι διάφοροι τοπικοί φορείς που ουκ ολίγες φορές χαριεντίστηκαν με τους νατοικούς συμμάχους μας να καταδικάσουν επιτέλους την συμπεριφορά τους και να ζητήσουν να ξεκουμπιστούν από τον τόπο μας.

Επίσης αυτές τις μέρες βρίσκεται σε εξέλιξη άσκηση για πλοία του ΝΑΤΟ στην θαλάσσια περιοχή Αλμυρού Γεωργιούπολης   Αποκορώνου..

Αυτοί που βομβαρδίζουν τις γειτονικές μας  χώρες δημιουργώντας χιλιάδες πρόσφυγες , που κάνουν πλάτες στην Τουρκία για να παραβιάζει την συνθήκη της Λωζάννης και να εισβάλει  στην Συρία, είναι ανεπιθύμητοι στον τόπο μας.

Όχι στους πολέμους  των  ιμπεριαλιστών.

Ζήτω η φιλία των Λαών.

Να κλείσει τώρα η βάση της Σούδας και όλες οι Νατοϊκές εγκαταστάσεις, πουέχουν γίνει  πολεμικό ορμητήριο  για να μακελεύονται οι λαοί. Θα μετατραπεί  όμως  και σε μαγνήτη επιθέσεων και αντιποίνων σε  πιθανή   πολεμική εμπλοκή των ιμπεριαλιστών  που δεν θα τα βρίσκουν στην μοιρασιά του πλούτου της περιοχής μας.

Ο λαός μας πρέπει να τους δώσει την απάντηση που τους αξίζει.

Έξω τώρα οι Νατοϊκοί δολοφόνοι από την περιοχή μας.

"google ad"

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...