15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου: «Οταν εγώ έλεγα ότι ο Νίκος Παππάς κινείται με όρους Μαφίας αλλά και η Μαφία έχει κανόνες…»

Ημερομηνία:

Με ένα αιχμηρό σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε στην υπόθεση του Νίκου Παππά μετά τις αποκαλύψεις του ηχητικού ντοκουμέντου με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή.

Περίπου την ίδια ώρα που ολοκληρώνονταν η πολύωρη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ, η πρώην πρόεδρος της Βουλής και επιφανές στέλεχος του κόμματος την πρώτη περίοδο διακυβέρνησής του, υπενθύμισε παλαιότερες δηλώσεις της, σύμφωνα με τις οποίες «ο Παππάς κινείται με όρους Μαφίας, αλλά και η Μαφία έχει κανόνες».

Τότε, όπως αναφέρει την κατηγορούσαν ότι έσπερνε την διχόνοια στο κόμμα. Και καταλήγει λέγοντας πως η Ελλάδα «δεν είναι μαγαζάκι» και την φράση «Ειδικό Δικαστήριο».

Το tweet της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Νίκο Παππά:

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...