14.8 C
Chania
Tuesday, March 19, 2024

Η Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Δήμου Χανίων για την επίθεση σε βάρος του Διευθυντή του 4ου ΓΕΛ

Ημερομηνία:

Το ΔΣ της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Μαθητών του  Δ. Χανίων καταγγέλλει το απαράδεκτο περιστατικό επίθεσης και προπηλακισμού γονέα σε βάρος του Διευθυντή του 4ου ΓΕΛ Χανίων.

Σε σχετικό δελτίο τύπου αναφέρει:

Η χρήση βίας , ειδικά μέσα σε σχολικό χώρο, είναι απαράδεκτη.

Η επιλογή της βίας ως μεθόδου επίλυσης των όποιων προβλημάτων είναι καταδικαστέα σε κάθε περίπτωση.

Αυτές οι συμπεριφορές βίας και επίδειξης δύναμης είναι βαθύτατα αντιδραστικές και αντιπαιδαγωγικές. Πρέπει να κατανοήσουμε όλοι, ότι γεγονότα σαν το σημερινό, όχι μόνο διαταράσσουν την ηρεμία και την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου, αλλά καταστρέφουν και το παιδαγωγικό κλίμα που επικρατεί σε αυτό, βλάπτοντας το σύνολο των μαθητών, συμπεριλαμβανομένων και των παιδιών όσων τις υιοθετούν.

Καταλήγοντας εκφράζουμε την πλήρη στήριξη και συμπαράσταση προς τον Διευθυντή του σχολείου μας, καθώς και σε όλους τους εκπαιδευτικούς για την καθημερινή προσφορά τους.

Η Ένωση καλεί γονείς, μαθητές, εκπαιδευτικούς να απομονώσουν τέτοιες φωνές που οδηγούν σε μονοπάτια αλυτρωτισμού, να αναδείξουν τα πραγματικά προβλήματα που βιώνουν κάθε μέρα μέσα στα σχολεία, μέσα στην κοινωνία, να αγωνιστούν για ένα σχολείο που θα μορφώνει πραγματικά. Για ένα σχολείο χωρίς διακρίσεις, χωρίς εμπόδια.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Γάζα: Ο λιμός ως όπλο

Οι συνομιλίες ενόψει της κήρυξης ανακωχής ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Χαμάς στη Λωρίδα...

Καλά νέα: Για πρώτη φορά δεν καταγράφηκαν νέες διασωληνώσεις για Covid-19

Μειωμένοι παρουσιάζονται όλοι οι δέκτες για SARS-CoV2 και για πρώτη φορά δεν καταγράφονται...