17.8 C
Chania
Thursday, May 2, 2024

Η Κρήτη «αντιγράφει» το Νοσοκομείο Καλαμάτας

Ημερομηνία:

Κλιμάκιο μηχανικών από τα νοσοκομεία της Κρήτης θα επισκεφτεί την Πέμπτη 24 του μήνα το Νοσοκομείο Καλαμάτας, για να δει από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσης.

Την εντολή για την επίσκεψη του κλιμακίου έδωσε η διοικήτρια της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης, Ελένη Μαυρομάτη, με στόχο να προχωρήσουν αντίστοιχα έργα στα νοσοκομεία της Κρήτης.

Με αφορμή την επίσκεψη των μηχανικών, ο διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος δήλωσε:

«Η επίσκεψη κλιμακίου μηχανικών από τα νοσοκομεία της Κρήτης στο Νοσοκομείο μας, προκειμένου να δουν από κοντά τη λειτουργία του συγκροτήματος αυτοπαραγωγής οξυγόνου και να προχωρήσουν και αυτοί, μας γεμίζει αισιοδοξία στη συνεχή προσπάθεια εξοικονόμησης πόρων, και οφείλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στη διοικήτρια της 7ης ΥΠΕ Ελένης Μαυρομάτη.

Εχουμε δηλώσει πολλές φορές ότι η εξοικονόμηση που μπορεί να επιτύχει το ΕΣΥ από αυτή τη δράση είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για μας εδώ στην Καλαμάτα σημαίνει 300.000 ευρώ ετησίως, γεγονός που μας δίνει σήμερα τη δυνατότητα να έχουμε προσλάβει 32 επικουρικούς ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.

Θα είμαστε δίπλα με όλες μας τις δυνάμεις σε κάθε νοσοκομείο που θέλει να προχωρήσει σε αντίστοιχα έργα. Αυτό επιβάλλει το χρέος μας και ο σεβασμός και στο τελευταίο ευρώ του κάθε Ελληνα φορολογούμενου πολίτη».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Οι Χανιώτες τίμησαν στους δρόμους την Εργατική Πρωτομαγιά | Φωτός

Μαζικά με τα σωματεία τους (κυρίως αυτά που πρόσκεινται...

Πρωτομαγιά: Ο “Αγώνας της Κρήτης” συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις

Ο "Αγώνας της Κρήτης" συμμετέχει στις απεργιακές κινητοποιήσεις για την...

Συναγερμός για τραυματία με σφαίρα στην πλάτη – Δέχτηκε επίθεση με όπλα στον Δήμο Γόρτυνας

Συναγερμός στις Αρχές ύστερα από πληροφορίες για επεισόδιο με...

«Ξεσκονίζουν» Κρητικούς για παράνομες επιδοτήσεις με εικονικά μισθωτήρια στα Γιαννιτσά

Μεγάλη… πέραση σε Κρητικούς είχαν, ως φαίνεται, τα Γιαννιτσά...