15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Η Νωαίνα έδωσε την απάντησή της για τα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε

Ημερομηνία:

Όπως θα έχεις ήδη διαβάσει παντού σήμερα, η πρώην- πια- παίκτρια του X Factor, Νωαίνα έκανε κάτι που σόκαρε ΠΑΡΑΠΟΛΥ τους ευαίσθητους τηλεθεατές της ελληνικής (και άγιας) τηλεόρασης.

Η κίνησή της χαρακτηρίστηκε από πολλούς αισχρή και απαράδεκτη ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν, πολύ ευγενικά πάντα (ΝΟΤ) να της πουν ότι η μόνη δουλειά που της αρμόζει πια είναι αυτή της ιερόδουλης. Όσο παρακολουθούσα το live, έκανα το λάθος να ψάξω στα social το hashtag της εκπομπής και αυτό που είδα φυσικά ήταν ένα απαίσιο και εμετικό σεξιστικό παραλήρημα από άντρες αλλά και (δυστυχώς) γυναίκες.

Δεν είμαι αυτή που θα κρίνει τι πρέπει και τι δεν πρέπει να βλέπουμε live στην τηλεόραση γιατί προσωπικά επέλεξα να μην βλέπω πια τα ελληνικά προγράμματα. Το X Factor είναι η πρώτη εκπομπή που παρακολουθώ φανατικά τα τελευταία δύο χρόνια και η αλήθεια είναι ότι η Νωαίνα ήταν από τις παίκτριες που συμπάθησα φοβερά και θα έκανα άνετα παρέα μαζί της. Αυτό που έκανε δεν με σόκαρε περισσότερο από άλλες συμπεριφορές που έχω δει στην τηλεόραση. Γιατί δηλαδή να μην θεωρείται απαράδεκτό το γεγονός ότι τα δελτία ειδήσεων μιλάνε για τον καύσωνα ενώ δείχνουν βίντεο με οπίσθια γυναικών που ΔΕΝ έχουν επιλέξει να βγουν στην τηλεόραση; Το θέμα του σεξισμού στην ελληνική πραγματικότητα (και όχι μόνο) προφανώς δεν πρόκειται να λυθεί εν μια νυκτί, ωστόσο η περίπτωση της Νωαίνας είναι μια καλή ευκαιρία να σκεφτούμε πραγματικά γιατί νιώθει τόσος κόσμος την ανάγκη να αντιδράσει τόσο ακραία και να ευχηθεί “ψόφο” σε μια γυναίκα.

Η Νωαίνα πάντως, σχολίασε  στο facebook με τον πιο to the point τρόπο όλα όσα γράφτηκαν για αυτήν και εγώ, δεν γίνεται να μην την συγχαρώ.

#νωαινάρα

”Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τί ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξυ Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου, γίνε λίγο πιο ξέκωλο’, και όταν όντως τους απαντάς με κώλο σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις; Ττααα χχχ”

Δείτε το βίντεο:

[youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=FT6xJIzOyA0″]

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...