14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Η Παν-σελινιώτικη συνεργασία για το 1ο και 2ο νηπιαγωγείο Παλιόχωρας

Ημερομηνία:

Αγαπητέ Δήμαρχε, κύριε Προϊστάμενε της Πρωτοβάθμιας

Θεωρούμε ότι σε αυτή τη χώρα που ζούμε υπάρχουν νόμοι και γραφές και είσαστε υποχρεωμένοι να τους υπηρετείτε. Έχει περάσει αρκετός καιρός και δεν έχετε μέχρι σήμερα  πάρει κανένα μέτρο  για να λειτουργήσουν επιτέλους ομαλά το 1ον και το 2ον νηπιαγωγείο της Παλαιοχώρας.
Η λειτουργία του ολοημέρου τμήματος έχει ανασταλεί με εντολή του κ Ποντικάκη Ηλία με αποτέλεσμα να μένουν τα παιδιά του Δήμου μας εκτός νηπιαγωγείου. Θεωρείτε ποιο εύκολο να αναστείλετε  την λειτουργία του ολοημέρου νηπιαγωγείου και να δημιουργήσετε τεράστια προβλήματα στους γονείς και στα παιδιά του δήμου μας και μάλιστα σε μια τόσο δύσκολη εποχή. παρά να στείλετε παιδαγωγούς.

Γνωρίζετε (ο Δήμαρχος και Προϊστάμενος) ότι τα σχολεία στους ορεινούς δήμους χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και την άμεση κάλυψη των θέσεων των εκπαιδευτικών Προστατεύονται από το Σύνταγμα της χώρας .

Σήμερα ο αριθμός των παιδιών έφτασε στα 20 σε κάθε τμήμα και η χωρητικότητα των 2 αιθουσών που χρησιμοποιεί το 1ον 2ον  Νηπ/γείο, λόγω της συστέγασης με τον Παιδικό Σταθμό, είναι μικρή. Έτσι λοιπόν, 6 προνήπια τα οποία είχαν ζητήσει να εγγραφούν στο ολοήμερο τμήμα με αίτηση των γονιών τους, μέχρι σήμερα δεν εξυπηρετούνται.

Καλούμε το δήμαρχο να σταματήσει να δημιουργεί προβλήματα με την Γνωστή Συμπεριφορά του που δεν είναι καθόλου άψογη και πάρει επιτέλους μέτρα επίλυσης του προβλήματος. Να κάνει  καθαρό  στον κ. Ποντικάκη τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας ότι πρέπει να στείλει άμεσα τους 2 Παιδαγωγούς που έχει ανάγκη για να λειτουργήσει ομαλά το 1ον και 2ον Νηπιαγωγείο της Παλαιοχώρας.

Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι δεν έχουν δικαίωμα να αποκλείουν τα νήπια της Παλαιοχώρας από την εκπαίδευση και την προσαρμογή τους στην κοινωνική ζωή του τόπου μας. Τους καλούμε για άλλη μια φορά να σεβαστούν την αγωνία των νηπιαγωγών την αγωνία των γονιών και να συνεργαστούν μαζί τους και να καλυφθούν άμεσα οι θέσεις των δυο παιδαγωγών για να ξεκινήσει η πραγματική εκπαίδευση των νηπίων. Από τη στιγμή που υπάρχει τόσο σοβαρό πρόβλημα με τη στελέχωση σε προσωπικό του Νηπ/γείου, Ο δήμαρχος έπρεπε να φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο και με ομόφωνες αποφάσεις να απαιτήσουμε την άμεση στελέχωση των νηπιαγωγείων Θεωρούμε Δήμαρχε ότι η γνωστή συμπεριφορά σας φέρνει πάντα κακά αποτελέσματα. Σας υπενθυμίζουμε ότι την ίδια συμπεριφορά είχατε και απέναντι στην Γιατρό του Κέντρου Υγείας Καντάνου με αποτέλεσμα να παραιτηθεί και σήμερα δεν υπάρχει μόνιμα γιατρός και με ευθύνη σας έχουν υποβαθμιστεί οι υπηρεσίες υγείας στο Σέλινο.

Δήμαρχε τα παιδιά τα φροντίζουμε και τα εκπαιδεύουμε δεν τα πετάμε σε ένα 2χ2 και τελείωσε!!! Έχετε ευθύνη σαν δημοτική αρχή  

Παν-Σελινιωτικη Συνεργασία

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...