14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Η Airbnb η μοναδική ταξιδιωτική φίρμα με θετικές γνώμες από τους νέους ηλικίας 18 έως 34 ετών

Ημερομηνία:

H Airbnb ήταν η μοναδική εταιρία από τον κλάδο του τουρισμού που κατάφερε να μπει στην πρώτη δεκάδα των brand τα οποία έχουν θετική εικόνα στους millennials, σύμφωνα με έρευνα της YouGov.

Στη σχετική κατάταξη που συντάχθηκε βάσει της έρευνας για το ποιά brand έχουν πιο θετική εικόνα στους καταναλωτές ηλικίας 18-34 ετών, το Netflix βρέθηκε στην πρώτη θέση, για δεύτερη συνεχή χρονιά, και ακολούθησαν το Spotify (μουσική) και το Primark (οικονομική ένδυση).

Η Airbnb κατατάσσεται στην 9η θέση.

Οι Millennials ερωτήθηκαν για το ποιά brand είχαν μιλήσει πρόσφατα με φίλους και οικογένεια, είτε δια ζώσης είτε μέσα από τα social media, και για ποιά brandείχαν ακούσει θετικές γνώμες τις περασμένες 2 εβδομάδες.

Η πρώτη δεκάδα κυριαρχείται από εταιρίες τεχνολογίας, με την Apple και το Facebook να συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...