14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Θεάματα χωρίς άρτους

Ημερομηνία:

Του Νίκου Τζάρα

Γιορτές και πανηγύρια ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ καθώς συμπληρώνονται δυο χρόνια από την ανάληψη της κυβερνητικής εξουσίας. Ειδικά περίπτερα θα στηθούν στο χώρο της εκδήλωσης για το ξεπούλημα των 14 αεροδρομίων στους Γερμανούς,για την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στους Γάλλους,των Λιμανιών στους Κινέζους,των Τραπεζών και των “κόκκινων δανείων” σε ξένα φανς, των μεταλλείων Χαλκιδικής στους Καναδούς.(Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΙΣΜΟΥ)

Περίπτερα θα στηθούν επίσης θα υπάρχουν για τη απορύθμιση των εργασιακών σχέσεων, για την μείωση μισθών και συντάξεων, και την δίκαιη φορολογία κ.α .( Η ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ) στο χώρο της οποίας  θα σερβίρονται κατά βούληση γεμιστά από την εμβληματική Πασιονάρια της Αριστεράς Θεανώ  Φωτίου .

Στην κεντρική εξέδρα(ΕΝΟΤΗΤΑ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ) θα παίξει το μουσικό σύνολο ‘ΑΓΑΜΟΙ ΘΥΤΑΙ” υπό τους ήχους του οποίου θα ακούγονται τα συνθήματα ” Ολαός δεν ξεχνά τι σημαίνει Δεξιά”, ” ΣΥΡΙΖΑ στην Κυβέρνηση Λαός στην εξουσία”, “Μην αφήνετε την Κουτάλα στα χέρια της Αντίδρασης “, “Κάτω οι Κλέφτες πάνω οι Απατεώνες” και άλλα επαναστατικά που θα προέρχονται από το μπλοκ των μετακλητών.

Σε προσκλήσεις που ετοιμάζονται από τους διοργανωτές της εκδήλωσης, όρος συμμετοχής των πολιτών τίθεται το ένδυμα καρναβαλιστού που παραπέμπει στην ελευθερία της έκφρασης και στην απελευθέρωση των συναισθημάτων. Για την φύλαξη της εκδήλωσης από τυχόν τζιχαντιστές και άλλα τρομοκρατικά στοιχεία χιλιάδες αστυνομικών θα διαταχθούν στο χώρο .Ετοιμάζονται επίσης σειρά άλλων περιπτέρων για το ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΓΙΑ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΛΙΣΤΕΣ.,ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ. καθώς και

ΘΕΜΑΤΙΚΑ ΑΡΜΑΤΑ για αυτόν το πρόωρο εορτασμό του Καρνάβαλου εν όψει της Νηστείας της Σαρακοστής που θα ακολουθήσει. Η όλη σύλληψη αποτελεί δείγμα ευφυούς στρατηγικής του ΣΥΡΙΖΑ που προλαμβάνει τα γεγονότα και προπορεύεται ως πρωτοπορεία  και αυτού του Καρνάβαλου της Πάτρας. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ…. ( Στα Χανιά δράσεις εν όψει παράδοσης του Αεροδρομίου Χανίων που έχουν ανακοινωθεί με πρώτη αυτή της30 Ιανουαρίου)..

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...