15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κάλεσμα συμμετοχής και δωρεάν μετακίνηση από το Δήμο Κισσάμου για τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο αεροδρόμιο Χανίων

Ημερομηνία:

Με αφορμή τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της ιδιωτικοποίησης του Αεροδρομίου Χανίων που – διοργανώνεται από τους φορείς του νομού Χανίων και η οποία – θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 11 π.μ. στο χώρο του Αερολιμένα «Ι. Δασκαλογιάννης», καλώ όλους τους φορείς και τους δημότες της Κισσάμου όπως συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας δίνοντας δυναμικά το παρών.

Για τη μέγιστη δυνατή συμμετοχή στη συγκέντρωση, ο Δήμος Κισσάμου έχει μεριμνήσει για τη δωρεάν μετακίνηση με λεωφορείο των πολιτών που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, με ώρα αναχώρησης στις 10.00 π.μ. του Σαββάτου 22 Νοεμβρίου από το χώρο του Δημαρχείου Κισσάμου προς τον αερολιμένα Χανίων και επιστροφή αμέσως μετά τη λήξη της συγκέντρωσης.

Όλοι μαζί λέμε “ΟΧΙ” στο ξεπούλημα του Αεροδρομίου Χανίων

10734139_1511363569140912_3752048806497316142_n

Εν τω μεταξύ, το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου, με την υπ. αρ. 193/5-11-2014 απόφαση του εξέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας για την ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων στο οποίο αναφέρονται τα εξής:

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κισσάμου:

1/ εκφράζει την πλήρη και έντονη αντίθεση του στην ιδιωτικοποίηση του αεροδρομίου Χανίων «Ι. Δασκαλογιάννης», η οποία θα επιφέρει σοβαρές επιπτώσεις στον τουρισμό, στην οικονομία και στην κοινωνική συνοχή του τόπου μας, καθότι το αεροδρόμιο Χανίων αποτελεί βασική πύλη εισόδου για τη Δυτική Κρήτη και κύριο μοχλό κοινωνικής και οικονομικής ανάπτυξης του Ν. Χανίων.

2/ καλεί τον Υπουργό Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων να μην προχωρήσει στη διαδικασία ιδιωτικοποίησης-ξεπουλήματος του αεροδρομίου Χανίων – η οποία είναι δεδομένο ότι θα αποτελέσει τροχοπέδη στην τουριστική ανάπτυξη της Δυτικής Κρήτης – το οποίο πρέπει να παραμείνει υπό τον κρατικό έλεγχο προκειμένου η τιμολογιακή πολιτική να ασκείται από το Κράτος με ποιοτικές μα και συνάμα προσιτές υπηρεσίες για τους χρήστες του.

3/ συστρατεύεται απόλυτα με τις νομικές και άλλες ενέργειες των φορέων των Χανίων, όπως αυτές έχουν συναποφασιστεί σε σειρά συσκέψεων – για την προσβολή της διαδικασίας ιδιωτικοποίησης του αεροδρομίου «Ι. Δασκαλογιάννης».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...