19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κίνδυνος εμφυλίου στη Βενεζουέλα: Διαδηλωτές έκαψαν ζωντανούς δύο άνδρες

Ημερομηνία:

Εκτός ελέγχου δείχνει η κατάσταση στη Βενεζουέλα με την ένταση να κλιμακώνεται μέρα με τη μέρα και να προκαλεί φόβους για εμφύλια σύρραξη.

Σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο TeleSUR, δύο άνθρωποι κάηκαν ζωντανοί από αντικυβερνητικούς διαδηλωτές.

Συγκεκριμένα, οι αρχές ανακοίνωσαν ότι ερευνούν τις συνθήκες θανάτου του Έκτορ Ανουέλ στο Πουέρτο ντε λα Κρούζ σε ανατολική περιοχή της Βενεζουέλας. Όπως αναφέρουν πληροφορίες από τοπικά Μέσα, το θύμα ήταν συνεπιβάτης σε μοτοσικλέτα, που προσπάθησε να περάσει από μπλόκο οπαδών της αντιπολίτευσης.

Εκείνοι φέρονται να απείλησαν να τον κάψουν ζωντανό μαζί με τον οδηγό της μηχανής, ο οποίος επιτάχυνε απότομα για να ξεφύγει από το πλήθος, με αποτέλεσμα ο Ανουέλ να πέσει στο οδόστρωμα. Οι διαδηλωτές τον ξυλοκόπησαν και στη συνέχεια του έβαλαν φωτιά, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το TeleSUR.

Το ίδιο δίκτυο μεταδίδει ότι αντιπολιτευόμενοι διαδηλωτές έβαλαν φωτιά και σ’ έναν άλλο άνδρα σε σταθμό του μετρό στο Καράκας του οποίου η τύχη παραμένει μέχρι στιγμής άγνωστη.

Σημειώνεται ότι από τον περασμένο Απρίλιο περίπου 100 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στη Βενεζουέλα, εξαιτίας, κυρίως, των συγκρούσεων μεταξύ αντιμαχόμενων διαδηλωτών και διαδηλωτών με τις δυνάμεις καταστολής.

tvxs.gr

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαριανάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...