14.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Και τέταρτο περιστατικό αυτοκτονίας μέσα σε λίγα 24ωρα

Ημερομηνία:

Δεν έχει προηγούμενο το τραγικό φαινόμενο των αυτοκτονιών στην ΚρήτηΣε επιδημία εξελίσσεται το φαινόμενο των αυτοκτονιών στην Κρήτη.
Πριν προλάβει η κοινωνία να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι μέσα σε λίγα 24ωρα, ημέρες Πάσχα, έβαλαν τέλος στη ζωή τους 3 Κρητικοί, ένα τέταρτο περιστατικό ερχεται να προστεθεί στη μακάβρια λίστα.
Πρόκειται για έναν 70χρονο ο οποίος έκοψε το νήμα της ζωής του σήμερα το πρωί.
Ο 70χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με ένα όπλο, στο σπίτι του στο Αρώνι Ακρωτηρίου.
Τα αίτια που οδήγησαν τον 70χρονο στο απονενοημένο διάβημα, δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.
Ωστόσο, προκαλεί θλίψη αλλά και έντονο προβληματισμό το γεγονός ότι αυτό είναι το τέταρτο περιστατικό αυτοκτονίας μέσα σε 3 ημέρες

Να υπενθυμίσουμε ότι η απελπισία οδήγησε μια 34χρονη γυναίκα μητέρα δυο παιδιών στην αγχόνη, έναν 26χρονο νεαρό να κόψει το νήμα της ζωής του με ένα όπλο, ενώ σήμερα το πρωί αυτοκτόνησε με πυροβόλο όπλο και ένας 70χρονος άνδρας στο χωριό Ραπαριανά των Χανίων.
Ενώ χθες το πρωί άλλος ένας 70χρονος έδωσε τέλος στη ζωή του με πυροβόλο όπλο στο χωριό Ραπαριανά των Χανίων.
Οι συνθήκες που οδήγησαν τον 70χρονο στην αυτοχειρία παραμένουν άγνωστες ωστόσο ο θάνατός του σκόρπισε θλίψη στην οικογένειά του και την τοπική κοινωνία του χωριού…
Ο 26χρονος από το Ζαρό

Στο χωριό Ζαρό ένας 26χρονος, που σύμφωνα με πληροφορίες είναι γιος συνταξιούχου αστυνομικού, έδωσε τέλος στη ζωή του.

Ο νεαρός, ήταν σε ευάλωτη ψυχολογική κατάσταση καθώς πρόσφατα είχε χωρίσει με την κοπέλα του. Χτες το μεσημέρι και ενώ όλοι διασκέδασαν στο πασχαλινό τραπέζι ο ίδιος εξαφανίστηκε. Λίγη ώρα αργότερα πυροβολισμοί που προέρχονταν από το σπίτι αναστάτωσαν το γλέντι. Ο 26χρονος είχε αυτοπυροβοληθεί βάζοντας έτσι τέλος στη ζωή του.
Απαγχονίστηκε μια 34χρονη γυναίκα

Μια 34χρονη γυναίκα βρέθηκε απαγχονισμένη. Η άτυχη γυναίκα, σύμφωνα με πληροφορίες του prismanews.gr εντοπίστηκε χθες, ανήμερα του Πάσχα το μεσημέρι, από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος έντρομος ειδοποίησε τις αρμόδιες αρχές.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, όμως ήταν ήδη αργά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 34χρονη ήταν μητέρα δύο παιδιών ενώ ήταν σε διάσταση με τον σύζηγό της. Η αστυνομία πραγματοποιεί έρευνες εξετάζοντας κάθε ενδεχόμενο, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αυτόχειρας άφησε σημείωμα στον τόπο της τραγωδίας, στο οποίο ανέφερε ότι οι κακές σχέσεις με τον πρώην σύζυγό της την οδήγησαν σε αυτό το τραγικό τέλος

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...