12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Καμμένος: «Ξεσηκωθείτε Έλληνες, μπορούμε να τους τελειώσουμε τώρα!»

Ημερομηνία:

Στη μάχη που δίνει εδώ και τρία χρόνια «για το “στήσιμο“ και την εσωτερική πληροφόρηση προς τους κερδοσκόπους της κυβέρνησης ΓΑΠ με τα CDS» αναφέρθηκε σε σχόλιό του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος αναφέρεται στον πόλεμο που δέχθηκε από όλα τα μέσα…«Με πολέμησαν με όλα τα μέσα, όχι μόνο οι τότε κυβερνώντες και οι διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι, αλλά και οι σύμμαχοι και συμμαθητές τύπου Σαμαρά. 15.000.000 ευρώ αγωγές για να με απειλήσουν με οικονομικό πόλεμο… Λάσπη σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο… Απειλές κατά της οικογένειάς μου… Ενημέρωσα απο την πρώτη στιγμή όλους και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό δημόσια και κατ’ ιδίαν… Μίλησα στη Βουλή… Γνώριζαν όλοι οι βουλευτές και δημοσιογράφοι… Γνώριζε η Ευρωπαϊκή Ένωση που σήμερα μιλά… Και σιώπησαν» ανέφερε ο κ. Καμμένος.

Καταλήγοντας ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρει χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα και οι Έλληνες εξαθλιωθήκαμε. Αυτοί πλουτίζουν ακόμη και οι δοσίλογοι συνεχίζουν να τους ταΐζουν. Ως πότε; Ξεσηκωθείτε Έλληνες, μπορούμε να τους τελειώσουμε τώρα».

πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...