14.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Καμπάνια συμμετοχικού διαλόγου «Λέμε ΟΧΙ σε ό,τι μας ρυπαίνει, σε ό,τι μας πεθαίνει…ΝΑΙ στη ζωή» στη μνήμη του ιατρού Μιχάλη Μπονατάκη

Ημερομηνία:

Με πρωτοβουλία του Επιστημονικού Δικτύου Εκπαίδευσης Ενηλίκων, του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων και της Παγκρήτιας Ένωσης Πολιτιστικών Συλλόγων και σε συνεργασία με την Ιερά Μητρόπολη Κισάμου & Σελίνου, τον Δήμο Κισάμου και την Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου σας προσκαλούμε στην καμπάνια συμμετοχικού διαλόγου «Λέμε Όχι σε ό,τι μας ρυπαίνει, σε ό,τι μας πεθαίνει…ΝΑΙ στη ζωή». Η καμπάνια αφιερώνεται στη μνήμη του ιατρού Μπονατάκη Μιχάλη και θα πραγματοποιηθεί στις 22 & 23 Απριλίου, στο Τσατσαρωνάκειο Πολιτιστικό Πολύκεντρο, στην Κίσαμο.

Η πρώτη μέρα είναι αφιερωμένη στους Πολιτιστικούς Συλλόγους και στο έργο των ,το οποίο θα παρουσιάσουν μέσα από φωτογραφικό υλικό ,από βίντεο, από εκδόσεις, από προγράμματα, από αφίσες , από παραδοσιακά προιόντα, από το χορό,  το τραγούδι, την μουσική και οτιδήποτε άλλο έχει σχέση με το Σύλλογο.

Η δεύτερη μέρα είναι αφιερωμένη στη συμμετοχή και στο διάλογο με τους πολίτες που στόχο έχει την ενημέρωση -ευαισθητοποίηση και αφύπνιση των πολιτών σε ζητήματα – αιχμές (όπως τα τροχαία ατυχήματα, το κάπνισμα, η κακοποίηση ανθρώπων αλλά και ζώων, η ρύπανση της διατροφικής αλυσίδας και άλλα).

Στο πλαίσιο αυτής της ξεχωριστής καμπάνιας συμμετοχικού διαλόγου, η Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Επαρχίας Κισάμου καλεί όλους τους εμπλεκόμενους Φορείς, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους σε μία συνάντηση – συζήτηση για τον προγραμματισμό των δράσεων του διημέρου. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Κισάμου, την Πέμπτη 30 Μαρτίου και ώρα 19.00.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη.

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...