19.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Καταγγελία της ΔΗΠΑΚ για προσπάθεια τρομοκράτησης μέλους της μετά από επίθεση στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ με ντομάτες

Ημερομηνία:

Με ανακοίνωσή της η Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων καταγγέλλει τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή μέλος της δέχτηκε τηλέφωνο από την αστυνομία και κλήθηκε να μεταβεί στην Ασφάλεια Χανίων σχετικά με την επίθεση με ντομάτες από αγρότες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου τη Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου.

Στην ανακοίνωση σημειώνονται τα εξής:

H Δημοκρατική Πατριωτική Κίνηση Χανίων κατά της εξαθλίωσης και την νέας κατοχής, καταγγέλει τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ για προσπάθεια τρομοκράτησης , φίμωσης και φακελώματος της συλλογικότητας μας.

Συγκεκριμένα, στις 29/2/16, μετά από κλείσιμο της τράπεζας ”Ελλάδος” από αγρότες και τις σάπιες ντομάτες που πετάχτηκαν ΜΕΣΑ στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οδό Νεάρχου, ΠΑΡΟΥΣΙΑ του Βουλευτή Χανίων κ. Μπαλωμενάκη και του Γραμματέα κ. Παπανδρέου, τηλεφώνησαν από το Αστυνομικό Μέγαρο Χανίων σε μέλος μας και αφού το ρώτησαν εάν έχει την ιδιότητα του προέδρου, στην Ομάδα κατά των πλειστηριασμών, το κάλεσαν να μεταβεί στο τμήμα Ασφαλείας και να μιλήσει με τον προιστάμενο.

Εκεί ρώτησαν αν γνώριζε κάτι για το περιστατικό των γραφείων ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι ήταν εκεί.

Το μέλος μας τους απάντησε πως δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ να τους πει, όπως και ουδόλως το αφορούν τα θέματα του μνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και δεν τρομοκρατείται ούτε από αυτόν, ούτε από κανέναν.

Το ίδιο απαντάμε και ως συλλογικότητα προς πάσα κατεύθυνση, προσθέτοντας πως συνεχίζεται αταλάντευτα ο αγώνας μας κατά της νέας κατοχής της χώρας μας και της εξαθλίωσης του λαού μας, στα πλαίσια της οποίας εντάσσονται και οι δράσεις μας κατά των πλειστηριασμών.

Και κάτι τελευταίο προς την “πρώτη φορά αριστερά” μνημονιακή συγκυβέρνηση: Εμείς συνεχίζουμε να παραμένουμε πιστοί στις αρχές, τις αξίες και στις δράσεις μας, ενάντια στην κατοχή της πατρίδας και την ηθική και οικονομική εξόντωση του λαού μας… Αυτοί είναι που άλλαξαν στρατόπεδο.

ΣΗΜ. Η συλλογικότητα μας δεν έχει Δ. Σ. ούτε Συντονιστικό και έτσι το κάθε μέλος μας φέρει την ευθύνη των δικών του πράξεων του και μόνο.

 

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εκδήλωση τιμής και μνήμης για του πεσόντες του Λαφονησίου

Ο  Δήμος Κισσάμου προσκαλεί στην εκδήλωση τιμής και  μνήμης...

Οι οικοδόμοι των Χανίων στηρίζουν τον Δημήτρη Ανθούση

Τον δημοτικό σύμβουλο Πλατανιά και επικεφαλής της "Λαϊκής Συσπείρωσης"  Δημήτρη...

Ευχαριστήριο οικογένειας Μαρινάκη για τη στήριξη στην περιπέτεια της κόρης τους

Ανακοίνωση οικογένειας Μαριανάκη Υπάρχουν στιγμές στη ζωή μας που νιώθεις...