15.8 C
Chania
Friday, April 26, 2024

Κι όμως, ο Μάκης Βορίδης ομιλητής σε συνέδριο για την φαρμακευτική κάνναβη

Ημερομηνία:

Πώς αλλάζουν οι καιροί… Δεν έχουν περάσει παρά λίγοι μήνες από τότε που ο Μάκης Βορίδης ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στη συζήτηση και ψήφιση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Υγείας για την παραγωγή προϊόντων φαρμακευτικής κάνναβης τον Μάρτη του 2018 έλεγε ότι “αυτό που νομοθετείται σήμερα είναι η ανεξέλεγκτη καλλιέργεια χασίς“.

Τώρα όμως, ως Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης όχι μόνο δεν αντιδρά αλλά θα είναι και ο κεντρικός ομιλητής στο 8ο ετήσιο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας, που θα πραγματοποιηθεί στις 09 Δεκεμβρίου 2019 στην Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης με θέμα τις νέες προκλήσεις στην παραγωγή και διάθεση, του κρασιού, του μελιού και της… κάνναβης!.

Σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου, το συνέδριο διοργανώνεται με μεγάλη επιτυχία από 2012 και συγκεντρώνει διακεκριμένους επιχειρηματίες, υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων, εκπροσώπους αγροτικών συνεταιρισμών και τοπικών φορέων, επιστήμονες καθώς και στελέχη της πολιτικής και διοικητικής ηγεσίας της χώρας.

Όπως αναφέρεται:

Το 8ο Συνέδριο Αγροτεχνολογίας εστιάζει στα προϊόντα από μέλι, κρασί και στον κλάδο της φαρμακευτικής κάνναβης αλλά και σε τεχνολογίες αιχμής που στοχεύουν στην αύξηση της παραγωγικότητας στο σύνολο του αγροδιατροφικού συστήματος.

Τις Εργασίες του Συνεδρίου θα κλείσει με την κεντρική του ομιλία ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξη και Τροφίμων, Μαυρουδής Βορίδης.

Για να δείτε το πρόγραμμα του Συνεδρίου πατήστε ΕΔΩ: https://www.amcham.gr/wp-content/uploads/2019/11/Agro-Programma-Com_compressed.pdf

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Π. Πολάκης: «Μας ταΐζει σανό ο Μητσοτάκης!»

Σχολιάζοντας την κατάσταση με τις τιμές των καυσίμων, ο...

Η Ελλάδα καταγράφει το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ

Το δεύτερο χαμηλότερο ποσοστό απασχόλησης στην ΕΕ καταγράφει η Ελλάδα το...