12.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κοινή κάθοδος των μνημονιακών κομμάτων στην επόμενη κάλπη, σύμφωνα με την εφημερίδα “Παραπολιτικά”

Ημερομηνία:

Ύστατη προσπάθεια  παλινόρθωσης του μνημονιακού καθεστώτος αποτελεί η ένωση υπό την σκέπη του ευρωπαϊσμού των μνημονιακών κομμάτων.

Με πρόσχημα την ανύπαρκτη πολιτικά ” ευρωπαϊκότητα” και πάγιο στόχο κατά τα λεγόμενα τους την διάσωση της χώρας   προετοιμάζουν τον «Ευρωπαϊκό συναγερμό» για τον οποίο υπάρχουν ήδη:

  • Συνεννοήσεις σε ανώτατο κομματικό επίπεδο
  • Συμφωνία και για το πρόσωπο που θα ηγηθεί της προσπάθειας
  • Τρια τα πιθανά ονόματα του νέου φορέα

Οι συνεννοήσεις σε ανώτατο κομματικό επίπεδο περιλαμβάνουν κοινό σχέδιο για την αντιμετώπιση του Αλέξη Τσίπρα, τον οποίο στηρίζει η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού, στο πλαίσιο, κυρίως, της κρισιμης εθνικής διαπραγμάτευσης.

 

Η εμφάνιση   των σχετικών διαρροών- που πρέπει να εκληφθεί ως δημοσιοποίηση προθέσεων των μνημονιακων-  έρχεται εν μέσω διαπραγμάτευσης ώστε να σταλεί μήνυμα στους δανειστές για την ύπαρξη “εναλλακτικής” στην Ελλάδα η οποία θα μπορούσε να κοντραριστεί εκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ .

Βεβαίως η προσπάθεια χρειάζεται υλική στήριξη και  χρηματοδότηση…

Δείτε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας:

protoselido_17042015185343

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...