13.8 C
Chania
Saturday, April 27, 2024

Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων

Ημερομηνία:

Το μήνυμα ότι θα είναι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων έστειλε με την πρώτη του δήλωση ο νέος πρωθυπουργός και μεγάλος νικητής των εκλογών Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ότι «θα είμαι πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων και θα δουλέψω σκληρά για να πείσω κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα. Είμαστε πολύ λίγοι για να είμαστε διχασμένοι».

Σημείωσε, δε, ότι «αναλαμβάνω την διακυβέρνηση του τόπου έχοντας πλήρη επίγνωση της ευθύνης», ενώ απευθύνθηκε και «στους Έλληνες του εξωτερικού: Δεν σας ζητάω να επιστρέψετε, αλλά να έχετε την καρδιά και το μυαλό σας εδώ. Από σήμερα δουλεύουμε για να αλλάξουμε τη χώρα που αναγκαστήκατε να εγκαταλείψετε».

Ο πρόεδρος της ΝΔ επισήμανε ότι «το κύρος της Δημοκρατίας και των θεσμών θα αποκατασταθεί» και ότι «θα κάνουμε τη ζωή των Ελλήνων καλύτερη», καθώς, όπως τόνισε, «έχω δεσμευτεί για αποτελεσματικό κράτος, χαμηλότερους φόρους και ισχυρή ανάπτυξη».

Ο κ. Μητσοτάκης τόνισε ότι «η διαφάνεια, η λογοδοσία και η αξιοκρατία επιστρέφουν στη χώρα» και ξεκαθάρισε ότι «η Βουλή θα δουλέψει όλο το καλοκαίρι. Δεν ζητώ περίοδο χάριτος», προσθέτοντας ότι «ενωμένοι μπορούμε να γράψουμε τη δικιά μας ιστορία. Από αύριο ο ουρανός θα είναι πιο γαλανός και ο ήλιος πιο φωτεινός».

Σε μια προσωπική στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης ευχαρίστησε «τη σύζυγο και τα τρία παιδιά μου» και είπε ότι «νιώθω να με προστατεύει η ευχή των γονιών μου».

Ακολουθήστε το agonaskritis.gr στο Google News, στο facebook και στο twitter και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Αγώνας της Κρήτηςhttp://bit.ly/agonaskritis
Ο “Αγώνας της Κρήτης” εκδόθηκε στις 8 Ιουλίου του 1981. Είναι η έκφραση μιας πολύχρονης αγωνιστικότητας. Έμεινε όλα αυτά τα χρόνια σταθερός στη διακήρυξή του για έγκυρη – έγκαιρη ενημέρωση χωρίς παρωπίδες. Υπηρετεί και προβάλλει, με ευρύτητα αντίληψης, αξίες και οράματα για μία καλύτερη κοινωνία. Η βασική αρχή είναι η κριτική στην εξουσία όποια κι αν είναι αυτή, ιδιαίτερα στα σημεία που παρεκτρέπεται από τα υποσχημένα, που μπερδεύεται με τη διαφθορά, που διαφθείρεται και διαφθείρει. Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που η εφημερίδα έμεινε μακριά από συσχετισμούς και διαπλοκές, μακριά από μεθοδεύσεις και ίντριγκες.

Τελευταία Νέα

Περισσότερα σαν αυτό
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Αδειάζει πάλι την Ντόρα το ΥΠΕΞ για το Κόσοβο

Αποστάσεις από τη Ντόρα Μπακογιάννη παίρνει εκ νέου το...

Ακύρωσε ο Ερντογάν την επίσκεψη στον Λευκό Οίκο

Ακύρωσε ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την προγραμματισμένη για τις...